Skocz do zawartości

organizacja współpracy z moderatorami na forum

cm2011

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym was zapytać, jakie macie zdanie na temat organizacji uczciwej współpracy z moderatorami na forum. Myślałem o tym, żeby założyć forum z kimś wspólnie, niemniej jednak dochodzę do wniosku, że zawsze ktoś musi być królem, tzn. zawsze któraś ze stron będzie dysponowała większą władzą, na przykład będzie posiadała hosting. A może są na to rozwiązania? Zastanawiam się jednak nad czymś innym, jak można uczciwie, tzn. tak, żeby to mieściło się w "ekonomicznej racjonalności", ustalić współpracę z moderatorami. Myślałem o tym aby zamieszczać reklamy adsense moderatorów, czyli reklamy z różnym numerem identyfikacyjnym w różnych działach, tzn. w zależności od tego, który dział prowadzi który moderator. Nie wiem jednak czy tak można. Podpowiecie mi jak można rozwinąć taką współpracę na zasadach fair play?

Z góry dzięki wielkie :P :P

Myślałem o tym aby zamieszczać reklamy adsense moderatorów, czyli reklamy z różnym numerem identyfikacyjnym w różnych działach, tzn. w zależności od tego, który dział prowadzi który moderator. Nie wiem jednak czy tak można.

Nie można niestety.

Co do wspólnego otwierania forum, praktycznie nikt tutaj w pojedynkę nie otwiera tego typu przedsięwzięć. Trzeba mieć kilka osób, które będą kooperowały z Tobą. Sam forum możesz otworzyć tylko w pewnym momencie dojdziesz do wniosku, że to nie ma sensu, wszystkiego samemu nie da się ogarnąć. Jedna osoba od kwestii kodowania, zarządzania hostingiem i administrowania forum, druga od pozycjonowania, marketingu internetowego, reklamy. Trzecia od moderacji + do tego jeszcze jedna aby była wymienność. Więc na start jeśli poważnie myślisz o rozkręceniu forum 2 adminów + 2 moderatorów.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności