Skocz do zawartości

Blog tematyczny - Chce zarabiać

freakyphobos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chcesz, żeby ten pomysł miał ręcę i nogi to po jakimś czasie powinieneś jednak zainwestować nieco i przede wszystkim zakupić własną domenę...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Nie chodzi o wydatek, tego bloga tworze aby sprawdzić czy mam jakieś szanse na tym zarobić. Bede pozycjonować i uzupełniać, Jeżeli zobaczę że blog przynosi jakieś zyski to stworze kolejne, już na hostingach płatnych.

A linki wychodzące jakie maja znaczenie?

Zagraj w gry przeglądarkowe.

Tylko u nas zagrasz w gry przez www.

Jeśli jesteś wytrwały, to polecam Ci założyć kilka blogów podobnych do tego Twojego obecnego, na różnych platformach i linkować z nich do strony docelowej (tej do której kupiłeś hosting i domenę).

Pamiętaj żeby te zaplecze była w miarę dobrej jakości, żeby Ci nie usunęli kont na tych platformach blogowych.

kikas, i te zaplecza także mam reklamować? Czy poprostu mam załozyć bloga, dodać jakieś posty i zalinkować mojego nowego głównego bloga www.infobiokominki.pl <--- Taka domene kupiłem, jutro powinna być aktywna, przeszedłem równiez na płatny hosting :)

Zagraj w gry przeglądarkowe.

Tylko u nas zagrasz w gry przez www.

Warto by zaplecze też miało jakąć moc. Najlepiej wbij je do top50 lub nawet top30 z frazami na które pozycjonujesz stronę główną.

Dzięki tamu linki z zaplecza do strony głównej pozycjonowanej będą jej przekazywać większą moc.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności