Skocz do zawartości

poczta o2

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

miałem ten sam problem wczoraj... :) dwie literki się wyświetlały i koniec...

poza tym coś się dzieje, bo nie mogę się zalogować na pocztę od paru dni.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

o2 widzi problem, bo zakładane są tam tysiące spamerskich @. Kombinowali już z recaptcha, z pytaniami typu jaki jest jutro dzień tygodnia, na początku były te obrazki co teraz (tylko że dało się je odczytać).

Prawdopodobnie chwilowe utrudnienia, bo wymyślają coś nowego :)

Dokładnie, o2 strasznie kombinuje (tzn. stara się walczyć :)).

Potrafią wyłączyć skrzynkę już parę godzin po jej utworzeniu, bez możliwości jej odwieszenia..

Zablokowali mi już 11 skrzynek w różnym czasie, czasami po paru godzinach, a czasami nawet po miesiącu. Odblokowali jedną jak im napisałem prośbę o wskazanie pkt. regulaminu, który został złamany. Reszta zgłoszeń bez odpowiedzi.

Czy u was tez występuje ten problem? próbowałem z dwóch komputerów i nie jestem w stanie odczytać obrazka.

Zbanowali mnie ;>

Nie przeszedłeś testu captcha. Nie jesteś człowiekiem :D

PS

Kto używa skrzynek na o2? Lepiej założyć na yahoo.com (nie molestują reklamami uzytkowników jak w przypdaku polskich dostawców poczt).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności