Skocz do zawartości

SEOświezynek wita serdecznie ;)

Albi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, ... nie przywitać się nie wypada, lecz jak sie witać to co napisać - zawsze tego typu wpisy sprawiają najwięcej problemu - pewnie nie tylko mi :)

Mam na imię Tomek i jak już w temacie jestem seo świezynkiem, który tu trafił w przekonaniu, ze właśnie tu w materii pozycjonowania wiedzy nie brakuje na najwyższym poziomie - jak sie uczyć, to od najlepszych :)

Początki są trudne, nie wiadomo od czego zacząć i jak temat ugryźć a z drugiej strony ugryźć to połowa sukcesu. Ugryźć tak, by wujek "g" nie zaczął się gniewać, by nie nakładał filtrów wszelakich a efekty były.

<opis doświadczenia>W materii seo nie mam się czym chwalić, jak na razie "palcuje" powoli katalogi - mozolna to praca </koniec opisu doświadczenia> :D

... precle przede mną, a jak długa droga do SWL'i to już nie wspomnę :)

Nie krzyczeć, nie gryźć ;)

karcić ...tylko z załącznikiem argumentów - merytorycznie,

jak zrobisz "hahaha" w reakcji na moje wpisy, to proszę nie przenosić na monitor za pomocą klawiatury :) - zalecany cichy śmiech :D

aha, no tak - mam sklepik, teraz będę miał chyba drugi ( myślenie, ze jeden dobrze działa, wiec czas drugi jest tylko rozszerzeniem działalności jest błędem :) ), poza tym mam bardzo wiele przyjaciółek*, zawsze są przy mnie, czekają w kolejce** aż je złapie, zedrę z nich to, co broni dostępu do ich wnętrza*** bym po chwili mógł poczuć ich smak**** zalewając śnieżno białą śmietanką***** poczuć się jak "młody bóg" pobudzony do działania.

Objaśnienia:

*) dziesiątki kilogramów

**) w kolejce - kartonik za kartonikiem

***) wieczko zabezpieczające przed wietrzeniem

**** tak, tak te przyjaciółki to kartoniki kawuni

***** - UHT 8% :D

All rights reserved :rotfl:

cześć ;)

Ps: jak zdobyć uprawnienia do ..... uwaga ..... edycji swojego własnego profilu ;)

Czy muszę złożyć komuś głęboki pokłon z proszącym wyrazem na twarzy wymalowanym ?

"> Wiadomość forum

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień do korzystania z tej części forum"

. Edytuj informacje o profilu

. Edytuj sygnaturę

. Edytuj avatar

. Zmień zdjęcie osobiste

"kontakt z administratorem" w linkach poniżej .... tez wymaga uprawnienia którego nie posiadam :)

czy ktoś mi może to wyjaśnić dlaczego tak jest, czy to tylko chwilowa usterka ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności