Skocz do zawartości

[wykonam] teksty na precle, zaplecza, strony www

qba505

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zajmuję się pisaniem unikalnych tekstów/artykułów przeznaczonych na strony typu presell pages, zaplecza tematyczne jak również strony www. Tematyka w której czuję się najlepiej to komputery (sprzęt komputerowy, internet) a także tematyka motoryzacyjna (bardzo szeroka wiedza w temacie motoryzacji). Podejmę się każdej ilości tekstów oczywiście w realnym do wykonania terminie.

Cena za tekst ~1000-1200 znaków / 2zł

Obecnie jako bezrobotny student zaoczny, jestem bardzo dyspozycyjny. Ilość tekstów jaką piszę dziennie to 40-60 (jeśli tematyka jest mi bliska). Po wcześniejszym uzgodnieniu mogę podjąć się każdej tematyki jednak czas realizacji będzie nieco wydłużony ze względu na to, że muszę się bliżej zapoznać z tym co piszę ;) bo jak wiadomo tekst unikalny to nie tylko niepowtarzalny ciąg słów, ale interesujący merytorycznie.

Kontakt PW lub GG 85 12 770 (proszę pisać nawet gdy niedostępny, zazwyczaj jestem na "niewidocznym")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności