Skocz do zawartości

Konkurencja zero linków a top1

Germanek2

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep sportowy ale bardziej w kategorii "sztuki walki". Ktoś kto interesuje się boksem czyta informacje z kim ma się zmierzyć Kliczko w najbliższym czasie i czy ma szanse z nim wygrać!.

Treść unikalna, to tak samo jak byś na blogu o boksie stwierdził że nie warto go czytać bo piszą z kim będzie walczył kliczko!.

O takiego rodzaju artykuły mi chodzi https://www.boxing.pl/forum/felietony/14168...sauerlanda.html

Pozdrawiam.

Ps. Za darmo PR 3 na podstronę z kominiarkami nie dostałem!.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Germanek2 - Ty sie lepiej 'chlopcze' sam zastanow, czego chcesz. Pytasz nas sie o rade to Ci napisalem. Pokazales swoja stronke i stronke konkurencji to je ocenilem. Nie interesuje mnie, czy zmieniasz skrypt i czy bedziesz mial 500 modeli kominiarek, teraz masz w ofercie 1 (i to jeszcze jak mamy lato-jesien masz model zimowy), co stanowi jakis ulamek Twojego asorytymentu i sie pozycjonujesz na 'kominiarki'. Dla mnie takie cos to smieci w wynikach.

Rownie dobrze moge powiedziec, ze Twoja strona jest nizej bo konkurencja zamierza tez zmienic skrypt, rozszerzyc oferte i wynajac profesjonalnych pozycjonerow. Tylko takie cos to gdybanie. Piszemy o tym, co jest, a nie co bedzie. Poza tym Twoja strona jest rowniez bardzo slabo linkowana, wiec biorac pod uwage wiek strony na miejscu 1 i jej asortyment, a linkowanie jest prawie takie samo to przebija ona wszystkim Twoja strone i tyle w temacie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

dodatkowo:

pod fraze w pisaną w google: kominiarka

wyskakujesz

Kominiarka - 100% bawełna idalna pod kask motocyklowy.

petrasport.pl/13-kominiarka.html

Kominiarka - w sklepie posiadamy bawełniane kominiarki motocyklowe. Kontakt · Mapa strony. Witamy, Zaloguj się · W koszyku: 0 produkt na kwotę produktów ...

a podstrona nie działa

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Sklep sportowy ale bardziej w kategorii "sztuki walki". Ktoś kto interesuje się boksem czyta informacje z kim ma się zmierzyć Kliczko w najbliższym czasie i czy ma szanse z nim wygrać!.

Ja jak szukam części do komputerów to nie mam zamiaru czytać czy AMD ma obecnie szanse z Intelem albo czy Nvidia wypuści za miesiąc nową grafikę. Od tego mam portale tematyczne które czytam w wolnym czasie. Człowiek wchodzi coś kupić, a nie przedzierać się przez niepotrzebną treść. To taka uwaga ode mnie.

A w formie bloga nie warto prowadzić? według mnie warto, bo klient który przeczyta interesująca informacje przyjdzie sprawdzić czy nie ma kolejnej, i może dokupi coś jeszcze albo poleci wpis innym. Ja akurat nie szukam klienta na "jeden raz" bo jeżeli ci zaufał to trzeba to uszanować i dbać o niego jak najlepiej. Relacje z klientem w dzisiejszych czasach to podstawa.

Te tematy podałem dla przykładu, pierw sprawdzę czego szukają a później napiszę :D.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

A w formie bloga nie warto prowadzić?

warto, ale niekoniecznie na tej stronie.

najlepiej inny adres, inne IP.

Możesz takimi blogami tematycznymi zbudować sobie całkiem niezłe zaplecze.

z blogów linkujesz do strony sklepu i masz wtedy efekt zadowolonego klienta, bo znalazł informację i zadowolonego klienta, bo mu nie śmiecisz w sklepie :D, masz też zadowolonego googla, bo ma wartościową unikalną treść na blogach i na koniec masz zadowolonego siebie, bo masz linki do strony sklepu z dobrych blogów powiązanych tematycznie.

całość odpowiednio linkujesz i...

...masz swój sklep przed konkurencją :D

dymna.jpg

W takim układzie załóż bloga np. na subdomenie i tam promuj też swoje produkty ze sklepu.

Jednak pamiętaj o opisach produktów, bo to Ci ułatwi sprawę przy pozycjonowaniu.

Blog to dodatek :D

E: początkujący bardzo dobrze Ci radzi.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Moim priorytetem jest dbanie o jak najlepszą obsługę klienta i dobry produkt, a nie jest wygryzanie konkurencji tak jak większość uważa, Ja tylko pytałem dlaczego tak jest:). Z konkurencja trzeba współpracować! i tak też staram się to robić :D.

-Opisy są już w produkcji od kilku dni u copywritera.

-Zdjęcia też będą nowe, wiec nie ma co się martwić.

Nie wiem czy warto korzystać z subdomeny bo mam na oku kilka fajnych domen jedna z 1996 a pozostałe z 1999,2001,2002.

Warto stawiać na subdomenach, jedni piszą ze warto a inni że nie.

Pozdrawiam.

Już niedługo strona Germanka2 pójdzie w górę bo będzie miał tyle linków ze stopki, że wystarczy aby wyminąć konkurencję.

Ja bym proponował zmianę meta tagów tego sklepu a nie ładowanie keywordsów po przecinku w tytule i opisie.

Suwałki - Suwalski Portal Internetowy (Suwałki)

praca Suwałki - oferty pracy w mieście Suwałki

PKP Suwałki - rozkład jazdy PKP Suwałki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności