Skocz do zawartości

stopka napakowana frazami

pepeeee70

Rekomendowane odpowiedzi

A co sądzicie o linijce słów kluczowych u samej góry strony, ponad np. banerem? Wiadomo, że w przypadku linków im wyżej, tym lepiej (uogólniając) czy dla słów kluczowych też ma to takie znaczenie?

Od jakiegoś czasu, takie upychanie słów kluczowych w stopce, czy też (teoretycznie bardziej wartościowe) w górze strony, nie ma już większego sensu. Wystarczy normalna unikalna tematyczna treść zawierająca interesujące nas frazy, nie koniecznie w dosłownym brzmieniu.

Dokładnie. Ja dziś miałem do czynienia ze stroną do której prawdopodobnie autor napakował 3 500 znaków - słów kluczowych z tekstem w stopce. No masakra, totalny spam.

Umieszczaj słowa kluczowe umiejętnie, żeby wyglądały naturalnie a będzie dobrze. Ja stopki nie ustawiam bo to nie ma sensu, no chyba że nie da się nigdzie umieścić słów to delikatnie można/trzeba.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności