Skocz do zawartości

Śledzenie pozycji w wyszukiwarkach

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powoli rozpoczynam testowe sprawdzanie pozycji. Mam nadzieje, że nie będzie problemów.

Zmiany:

+ Nowe wykresy

+ Poprawiono wyszukiwanie fraz zawierających polskie znaki

+ Zmiana sposobu sprawdzania stron w wyszukiwarkach.

wykres1b5se.th.png

------------

Jeżeli ktoś ma wizje jak przedstawiać wyniki na RSS proszę o przykład układu wyników na PW

Update:

- poprawiono generowanie wykresów - juz nie wychodza poza skale

- dodano opcje "reklama" ( przy zakupie linku gratis +1 aktywny adres ) [ z tego ma sie utrzymywac serwis ]

- chsum dla rss poprawione ( jezeli komus wyswietlal sie blad : Bledne haslo )

- drobne zmiany kosmetyczne

OFF TOPIC:

prblip7uj.pngProszę o testy Google Indicator by mkr. Zasada dzialania skopiowana z mypagerank.net

Wyniki pobierane z losowego DC (google.com) Z niewiadomych przyczyn nie wyświetlały się wyniki na kilku moich stronach, więc postanowiłem zrobić swoją wersje :spam: Żeby nie zaśmiecać tematu jakby pojawiły się błędy w wartosciach proszę na PW adres strony

Hmmm naprawde nie wiem co moglo spowodować że niektóre ze stron się nie zaktualizowały.. Za 80 minut wszystkie twoje frazy będą jeszcze raz przeszukane... a sprawą się zainteresuje...

Wykresy generowane są bezpośrednio w chwili ich wywołania przez twoją przeglądarkę i zapamiętane na 15 minut. Jeżeli w międzyczasie następuje update pozycji wartości mogą się niezmieniać.

Przeglądałem dokładnie każdą twoją frazę i wszystkie wykresy są prawidłowe.

Możliwe, że mylisz datę aktualizacji PR BL IP dla domeny ( która wyświetla się przy spisie url) z data aktualizacji danej frazy:?

tak chodzi o aktualizacje samego adres ... szkoda ze to trwa tak dlugo w popszenim wypadku trwalo az pponad 20 dni!

zrobilem troche inaczej bo zapisalem jeszcze raz strony, ale na 7 dni czyli aktualizacja co 24h oczwiscie roziwiazanie w formie priorytetow byloby lepsze...

jeli chodzi o bledy po dodaniu fraz do danej strony masz date aktualizacji 01/01/70 (sic!).

Jesli moghe zasugerowac rozszezenie liczby stron do 8 to by bylo dobre do tego jesli skonczy sie okres np. 7 dni to niech wyniki sie zachowuja lecz strony sie deaktywuja i po aktywacji bedzie kontynlacja tych danych i wykresow. Co do damych wykresow to zmienilles osie i teraz jest do niczego bo nie widac dobrze wykresu bo jest przy osi!

Do tego wszystkiego chyba nalezy dodac to ze zupelnie zle pokazuje wyniki dla www.katalogstron.com

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Witam,

Jestem pod wrazeniem tego narzędzia. Testuje go dopiero kilka dni, ale jak narazie działa wszystko jak należy. Choć uciążliwe są ograniczenia na frazę i na stronę www (max. 3). Do tego troche trudno mi przyjąć lewostronne wykresy, jakoś wolę jak coś "normalnie" rośnie w prawo.

Nigdzie nie znalazłem informacji na temat co będzie "po wygasnięciu", czy statystki przepadają, czy to się jakoś przedłuża?

Więc czekam z niecierpliwością na finalną wersję, mam najdzieję, że wszystko dalej pójdzie na plus.

P.S Pozwoliłem sobie zalinkować do narzedzia w moim spisie.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Cieszę się bardzo :) . Pozwoliłem sobie odwzajemnić link na do czasu aż nie będzie dużego zapotrzebowania na linki w serwisie oraz dodać skromną ilość dodatkowych fraz ;) .

Limit fraz jest koniecznością. W obecnej formie serwis jest wstanie obserwować około 1400 fraz. Po przekroczeniu progu 1000 aktywnych fraz standardowa ilość fraz dla nowego użytkownika na pewno się zmniejszy. W wypadku większej popularności i gdy serwis nie będzie przynosił strat pomyślę nad rozbudową.

Po wygaśnięciu, strona przechodzi w stan nieaktywna. Nie jest w tym czasie indeksowana, ale statystyki zostają zapamiętane, przez co najmniej 30 dni. Można ją ponownie aktywować na dowolny okres czasu.

Usunięcie strony skutkuje bezpowrotnym usunięciem wszystkich jej statystyk.

Pomyślę nad wprowadzeniem w ustawieniach wyboru wykresów (stare i obecne)(z lewo na prawo/prawo na lewo).

Nie spieszy mi się do zakończenia wersji BETA.

Sprawdziłem każdą frazę dla tej strony.

Wszystko się zgadza nie wiem skąd się biorą twoje problemy.

Stan każdego wykresu jest aktualny.

Może trafiłeś na moment aktualizacji twojej strony ale jedyna aktualizacja dla fraz podobnych do twojej miała miejsce o 20:36 i mogła trwać 5 - 10 minut.

Witam, dziekuję za rozszerzenie, tak ilośc pewnie by kazdego satysfakcjonowała ponieważ do maksymalnie 5 słów pozycjonujemy stronę.

Co do poprawności danych zauważyłem, że dla dwóch moich stron jest błędnie wyliczany PR.

W którymś z postów pytałeś o ustawienia PR, więc jak dla mnie ciekawym rozwiązaniem było by wysyłanie pozycji strony np w G. bym nie musiał sam wyszukiwać :brawa:

I jeszcze jedno może jakaś możliwość eksportu danych, np. do Exela :)

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności