Skocz do zawartości

[startup] Fabryka Contentu

kyan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pragnę przedstawić nasz skromny projekt ułatwiający zamawianie tekstów na cele SEO.

Fabryka Contentu

O co tu chodzi?

Za pomocą Fabryki można zamówić teksty jakości preclowej (zaplecza, SWL, precle, opisy do katalogów) oraz teksty wyższej jakości (z przeznaczeniem na zaplecza wyższej jakości).

Jak to wygląda cenowo? Jak wygląda rozliczenie?

Teksty wyższej jakości kosztują około 2,5 - 2,8 zł, teksty preclowe można zamówić za minimum 1,5 zł

Netto czy brutto? Tutaj zależy to od klienta. Jeśli klient ma firmę i chce otrzymać fv to dla niego są ceny netto. Jeśli natomiast nie ma firmy i nie chce niepotrzebnie płacić 23% więcej to dostanie rachunek.

W panelu klienta można wybrać formę rozliczenia.

Płatność po czy przed?

Do wyboru, klient może zapłacić "po robocie", jednak możemy wymagać wpłacenia zaliczki, maksymalnie 50% wartości zlecenia i oczywiście zawsze należy podpisać umowę oraz wysłać Pocztą Polską. W przypadku zleceń małych (np. około 100 zł) możemy wymagać wpłacenia całości wartości zlecenia z góry.

W przypadku płatność z góry klient ma możliwość zapłacenia przez Dotpay.

Czy muszę się rejestrować, zakładać konto?

Nie.

------------------------------------

Teksty na potrzeby SEO dostarczamy już 3 lata, obecnie miesięczna produkcja wynosi 25-30 k tekstów po 1000 znaków, także jesteśmy w stanie zrobić dużo i szybko o czym wielu forumowiczów PiO wie.

Kontakt:

Gadu-Gadu:

8415490 - | od poniedziałku do piątku | w godzinach 8:00-16:00 |

36780733 - | od poniedziałku do piątku | w godzinach 11:00-19:00 |

Telefonicznie:

784 978 694 - | od poniedziałku do piątku | w godzinach 8:00-16:00 |

723 201 723 - | od poniedziałku do piątku | w godzinach 11:00-19:00 |

Mailowo:

f0dd6c23ca70edd1f8ed3ae65d345e0a.png - siedem dni w tygodniu

754d9c01f185d1f616a3380e0e8ddcad.png- od poniedziałku do piątku

Będę wdzięczny za zgłaszanie wszelkich błędów w Fabryce oraz propozycji zmian, programista jest na posterunku.

Podmiot odpowiedzialny:

1.jpg

pozdrawiam

Jan Kinal

ja także pożądam treści z fajnie napisanymi synonimami :) Czy jakiś serwis wogóle to prowadzi? Czy tylko pojedyncze osoby?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

fv dla firmy, rachunek dla osoby prywatnej

rozumiem ze jest to normalny rachunek wystawiany przez firmę nievatowca (tak jak ja), jesli tak to swietne rozwiazanie. (czekam na odpowiedz)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Lok, pomyślimy

Ciężko jest znaleźć kogoś solidnego do synonimów, nam zależy na dotrzymywaniu terminów, obecnie szkolimy kilka osób do synonimów, dopiero jak będzie pewność, że dadzą radę obsłużyć obecne zapotrzebowanie to dodamy taką usługę. Dobre imię ma się tylko jedno, nie chcemy stracić zaufania :)

edycja

skrypty.pro - tak, jest to rachunek wystawiamy przez działalność gospodarczą, przez zaprzyjaźnioną firmę, setugo jest na vacie i wystawia fv

klient w panelu wybiera sobie formę rozliczenia, czy chce fakturkę czy rachunek i dostaje odpowiedni dokument

Jak dla mnie super rozwiązanie

Teksty otrzymałem nawet przed terminem, wybrałem płatność z VAT

kolejne 2 zlecenia poszły - mam nadzieję na równie szybkie napisanie :D

z całą świadomością polecam !

p.s.

też czekam na synonimy

Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności