Skocz do zawartości

Pytanie technicze IV

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

P.s a strona? co możesz o niej powiedzieć? [krótko]
Po co taką dużą czcionką dałeś wybór wersji językowej ? W końcu to nie istotny link :D

Strona musze przyznać, ze robi wrażenie :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak to dużą czcionkę? :D 7px tylko

To miło mi że ci się podoaba. TO dzięki waszej pomocy mogę sie rozwijać:) no ale musze sie teraz uczyć CSS bo te tabelki faktycznie są skopane.

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

jak to dużą czcionkę? smile.gif 7px tylko
No właśnie. Ja mam komputer bez lupy w komplecie.

Top może trochę za wysoki. Strona główna trochę pustawa, w Mozilli i FF informacje uciekają w prawo

zrzut12.png

Wykorzystam twój skrypt jeśli pozwolisz
Nie ja to wszystko wymyśliłem, ja to tylko poskładałem w kawałek kodu :D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

No właśnie. Ja mam komputer bez lupy w komplecie.
Dobre :)

Wracając do tematu lupy :D moim zdaniem linki wejścia mogły by być na dole tej animacji w postaci flag a nie tak jak masz teraz gdzieś na dole x tak jak byś się wstydził :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

#IREK ok, zaraz to poprawie tą wielkość. Wiesz ja mam duży moitor i jakoś mi tak sie to lepiej 7 wydawało :D ale masz racje to małe jest. A ucieka bo to jest nie profesjonalny kod. Nie dostosowany na inne przeglądarki. Wiem wiem, musze dużo czytać jeszcze :)

#MION miałem flagi na początku ale mi jakoś tak nie pasowały bo mi całą tą animacje psuły. Tak se pomyślałem że będzie lepiej. ale dzięki :D

I popraw kod html.... Na pierwszym miejscu jest <link rel ... Czyli ŹLE

a jak ma być?
Ma wcale nie być w pierwszej linijce kodu.

My chcemy większą czcinkę :) Już mnie oczy bolą. Dla jakiej rozdzielczości zbudowana jest ta strona ?

a jak ma być?

Masyw rozczarowujesz mnie ! Tyle czasu sie uczysz i jeszcze nie wiesz :)

#IREK poprawiłęm tą czcionkę :)

#MION aa o to ci chodzi:) wiesz temu to jest na początku bo tak mi sie wpiasało na szybko, a tak na marginecie... bardzo to w czymś opóźnia strone czy coś?

poprawiłęm tą czcionkę
W całym serwisie powiększ czcionki o 1.
a tak na marginecie... bardzo to w czymś opóźnia strone czy coś?
https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...p%3Fload%3Dhome

a tak na marginecie...
tak na marginesie... a dlaczego na prestiżowe przyjęcia chodzi się w garniturach a nie w jeansach ? Bo takie są standardy i w tym wypadku jest tak samo. Irek ci podał link...

Eno w całym dokumenci powiększać czcionki :D kurde zaś grzebaćw kodzie musze. Ej dobra następna storna będzie w CSSsie i tam będę sie trzymał już wwszystkich standardów dobra? :D odpuścice mi ten jeden raz jeszcze :D

P.s Wiecie co, tak cobie siedze na kiblu i czytam taką książkę o CSS i kucze takia mnie naszła myśl że jeszcze tyle sie musze nauczyć... JavaScript, Java, PHP do okńca, SQL, jakieś PEARLe i CSS i inne takie, i tak sobie pomyślałem że co będzie jak mi życia nie starczy? :D:)

CSS-u nie trza sie uczyć, to wchodzi w nawyk jak chcesz szybko tworzyć strony

JavaScript, php, perl, java to tylko poznaniu funkcji, których nie ma zbyt wielu.

SQL zapewne używasz MySQL więc to też pare nazw do zapamiętania

:)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Ale u mnie to nie jest tak jak u większości, ja mam ogarniczone tzw. widzenie przestrzenne. Czyli to co dl większości to banał to dla mnie nie zauważalne od razu. No ale mam nadzieje że jakoś przebrne przez to.

Tylko czytać czytać i czytać... :)

Pozdrawiam.

Trzymajcie sie cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności