Skocz do zawartości

Pomocy, znikomy % kliknięć w reklamy

pbupbu

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie jak znam z doświadczenia to na stronach z filmami online Google nie zezwala na adsense często. Kilku moich kumpli już poleciało za takie zagrania. Do zarabiania na filmach online raczej polecam poszukać innych programów partnerskich.

No ale pójdźmy Twoim tokiem - piszesz, że treścią są owe filmy - tak więc zrób do nich skrócony opis (NIE SKOPIOWANY) o czym jest dany film. Tak, jest trochę pracy, ale Google doceni Twoje unikalne artykuły i może dać Cię wyżej w wynikach wyszukiwania.

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

tjay :) może bzdura ale nie kompletna jak ktoś ma x odwiedzin na stronie np 1000 na dzień to nie ma opcji żeby ktoś nie kliknął w reklamę np 2% osób odwiedzających.Jest tylko kwestia jak to zoptymalizowac tak jak wy mówicie aby doszło np do 5% czy znów się mylę?

I dlaczego twierdzisz że chce mu umyślnie źle doradzić ?

Mam takie pytanie gdzie dodać treści w katalogu stron ,opisów wpisów jakoś chyba nie zlicza bo wciąż mam treści 10% na stronie,dodawanie opisu do każdej kategorii jest bez sensnu bo wtedy strona mi się powiekszy do potęgi i będzie mniej czytelna .Wystarczyt dodać podstrony z opisami ?

Możecie coś poradzić?

treść jest umieszczona w meta tagach a dokladniej w deskrypcii, dla strony glownej, podstron takich jak kategorie, dla kazdego filmu, wszedzie osobny unikalny wpis w meta deskrypcji, jedynie nie ukazuje deskrypcjii (takiej jak opis do filmu) bezposrednio w body (choc moge), wiec chyba oto chodzi tak?

Ja mam na blogu wysokiej jakości, unikalny tekst i nikt tego nie docenia:(

no tak ale tutaj zdaje sie ze chodzi aby adsense to docenial i odpowiednio dobieral reklamy na stronke

wogole to dziwna sprawa myslalem ze bierze tylko pod uwage tytul i deskrypcje w meta tagach czyli tak jak powinno byc aby nie bylo zbednych kombinacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności