Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać, czy byłby ktoś zainteresowany dodaniem 1 wpisu do 50 katalogów na skrypcie Catkatalog za pomocą panelu, w którym podajemy tytuł, opis, słowa kluczowe w postaci {slowo1|slowo2} w cenie 5zł - dodanie 1 strony do 50 katalogów.

Działanie takiego panelu polega na tym, że osoba chcąca dodać wpis wykupuje kod, który podaje w panelu by się zalogować. 1 kod = dodanie 1 strony do wszystkich katalogów.

Pytanie - czy były by osoby zainteresowane takim dodaniem stron do katalogów? Dodam, że katalogi były by "zamknięte" czyli nikt oprócz tych osób, które wykupią kod nie dodały by stron do tych katalogów.

Jeśli będzie zainteresowanie to takie katalogi na dniach powstaną i z pewnością stale ich liczba będzie rosła.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, jestem zainteresowany.

A nawet jestem gotów udostępnić subdomeny na 9 domenach + 2 domeny anglojęzyczne. Wiekszość domen opłacone do lipiec-sierpień 2012. Oczywiście, jeżeli będą katalogi, to wtedy zobowiązuję się do przedłużenia domen.

Szczegóły możemy ustalić na PW.

Dobry pomysł :)

Czy będzie możliwość poprzez ten panel dodania więcej niż 1 opisu synonimowego?

Jak będziesz miał później załóżmy 100 katalogów to 1 taki tekst synonimowany (nawet bardzo mocno) to chyba trochę za mało.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności