Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam nie usuwałem żadnego - jeśli usunąłem to ktoś komu usunąłem wpis powinien otrzymać emaila, że wpis odrzucony wraz z przyczyną, ale chyba wszystkie zaakceptowałem.

Tak wiem, mylący był email dla tych osób, które dodały wpisy z tego darmowego konta. Dlatego, też teraz jeśli już, to będę dawał osobne darmowe konta albo kody dla każdego. :)

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie nie dostałem mail, a wpisów nie mogę znaleźć, dodane strony: e-nocleg.com, seokatalog.pl, otofirmy.pl.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Projekt jest do odsprzedania. Zainteresowanych zapraszam: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&pid=941243

Sprzedam tanio, lecz szukam kogoś kto się dobrze tym zajmie.

OK - a co z tymi co kupili konta ? W tym takie bez limitu ?

Jakaś gwarancja, że system będzie działał ? Że konta pozostaną aktywne ?

Szczerze - tak sobie mi się to podoba.

Zrobiłeś jeden projekt z preclami - i po paru dniach (tygodniach) - na sprzedaż - podany powód "chęć zajęcia się systemem katalogów".

Teraz nie mija nawet miesiąc od uruchomienia projektu CatCatalog (pierwsza wzmianka z 29.09) i już ten projekt na rzecz którego zrezygnowałeś z systemu precli "na sprzedaż".

Jak dla mnie - przestajesz być wiarygodny w jakikolwiek sposób...

PiVi

P.S.

Kolejny dowód na to, że lepiej nie robić _żadnych_ interesów z ludźmi o małym stażu na PiO.

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Przecież to jasne, że jeśli nawet sprzedałbym ten projekt 40 katalogów - to wszystkie osoby, które kupiły konta, nawet bez limitu dalej tak pozostanie...

To chyba oczywiste.

Sprzedaje bo chce się zająć w 100% projektem Catkatalog, a nie mam czasu na resztę. Sprzedaje i ten projekt 40 katalogów z panele, i projekt precla Catpresell - nie wiem dlaczego ma to czynić mnie nie wiarygodnym? To chyba, dobrze, że chce poświęcić 100% swojego czasu na 1 rzecz, by zrobić ją dobrze.

Jest gwarancja, którą ja daje - i osoba która będzie chciała to kupić, będzie musiała tego dotrzymać - jeśli nie będzie chciała dotrzymać no to niestety nie sprzedam.

Projekt ten chce sprzedać z jednego powodu. Przyznam, że trochę się namieszało, stworzyłem 3 różne projekty - Catpresell, Catkatalog i ten - 40 katalogów.

Czyli teraz swój czas na to wszystko musze dzielić na 3. Chciałem, sprzedać te dwa projekty (Catpresell i 40 katalogów z panelem), aby w 100% móc się poświęcić skryptowi katalogu stron - Catkatalog, dlatego to sprzedaje.

Jednak szukam kogoś, kto się na tym zna i np. posiada już własną liste katalogów i może dodać te 40 katalogów do swojej listy. Nie chce za to dużych pieniędzy, bo 600zł, ale sprzedaje z nadzieją, że projekt będzie dalej rozwijany, a użytkownicy którzy zakupili konta nie pożałuje, tylko wręcz przeciwnie zyskają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności