Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co oznaczają w panelu admin zakładki: "Twoje konto-informacje" oraz "Lista wpisów" ?

Klikam i nic się nie dzieje. Zakładki "Dodaj stronę i "Wyloguj" działają. Liczba pozostałych punktów zgadza się (5).

a lista wpisów - po dodaniu i akceptacji przezemnie pokazuje się lista z linkami do wpisów w katalogach.

Czyli trzeba złożyć jakieś specjalne podanie, żeby te linki do wpisów się wyświetlały? Nie możesz tego zrobić automatycznie?

Nie trzeba nic składać. Wystarczy po dodaniu poczekać, aż te wpisy zaakceptuje/odrzuce i lista linków będzie dostępna.

A ile tygodni lub miesięcy trzeba czekać na taką listę? Moje wpisy są w katalogach już od 2 tygodni.

Po ponad 2 tygodniach od wpisu zrobiłem podsumowanie jednej strony. Na 25 zapłaconych katalogów, strona została dodana tylko 17, w 8 nie ma mojej strony, a może jest, ale nie prowadzi do niej żaden link, więc tak jakby nie było. Z tego po ponad 2 tygodniach jest zaindeksowanych tylko 11 stron. A właściciel katalogów do tej pory nie przysłał mi listy, do jakich kategorii dodał tą stronę.

Jeśli nie masz żadnych linków do wpisów to skąd wiesz, że została dodana do 17 katalogów ?

To bardzo proste. Znam listę katalogów. Wchodzę do pierwszego katalogu, wchodzę po kolei do wszystkich kategorii, aż znajdę swój wpis. Wchodzę do drugiego katalogu, przeglądam wszystkie po kolei kategorie i nie znajduję mojej strony w żadnej kategorii. Wiem, że niektórych katalogach jest ta strona, bo zaraz po dodaniu wyświetlała się w "najnowszych", ale skoro nie jest już najnowsza i nie jest zaindeksowana, to już NIKT NIGDY jej nie zobaczy! bo nie prowadzi do niej żaden link! W żadnym innym katalogu nie spotkałem się czymś takim. Jaki jest sens dodawać strony do takich katalogów?

Tego typu oskarżenia może każdy rzucić. Może podaj jakieś informacje, które mi pozwolą to sprawdzić ... ? Co to za strona ?

Nawet nie czytasz wątku, który sam założyłeś. Sprawdź w tym wątku post #88 z dnia 16.10.2011, już wtedy o tym pisałem, a jeszcze wcześniej pisałem ci o tym w mailu, ale nie odpowiedziałeś i dlatego piszę o tym na forum. Zanim zacząłeś pisać ten skrypt i sprzedawać, powinieneś był przeglądnąć inne katalogi i zobaczyć o co chodzi w katalogowaniu. Bo nie chodzi o to, żebyś ty trzymał te wpisy na swoich prywatnych stronach, tylko żeby do tych wpisów prowadziły jakieś linki. W innych katalogach jest tak, że na głównej stronie wchodzi się do kategorii, potem do podkategorii i tam są już wpisy poszczególnych stron. W ten sposób można dostać się do każdej strony. A u ciebie to jest loteria, w jednym katalogu jest link do wpisu, w innym nie ma. Nawet jak te wpisy tam są i mi dostarczysz adresy, to i tak nic mi nie da, bo ja nie potrzebuję tego czytać, tam mają trafić wyszukiwarki. Zupełnie cię nie rozumiem, taka prosta sprawa, zrobiłeś błąd, możesz go w ciągu kilku minut naprawić, a ciągnie się tygodniami. Właśnie sprawdziłem pocztę i już 13.10.2011 wysłałem ci maila z prośbą o wykaz kategorii, do których wpisałeś tą stronę. Do dzisiaj nie dostałem wykazu.

Przecież Ci wyraźnie pisałem, czym to było konkretnie spowodowane. Też mógłbyś przeczytać co do Ciebie piszę.

Doskonale wiem na jakiej zasadzie działa katalogowanie, i doskonale wiem o co chodzi, więc bez takich proszę B)

Pisałem, że spowodowane było to wyborem przezemnie kategorii w każdym katalogu - gdyż w większości są różne, jednak teraz już wszystko jest OK, bo dopasowałem odpowiednie kategorie we wszystkich katalogach.

Ponadto pisałem też, że linki do wpisów nie będą dostępne dla wpisów dodanych przed aktualizacją panelu.

Nadal więc nie wiem czego Ty oczekujesz, bo w każdym poście piszesz co innego.

PS. pytałem Cię o coś na PW to nawet nie raczysz odpisać.

Dostarcz mi linki do wpisów, które Ci rzekomo nie pasują to je poprawię i napisz dokładnie o co chodzi ;)

Dostarcz mi linki do wpisów, które Ci rzekomo nie pasują to je poprawię i napisz dokładnie o co chodzi B)

A skąd ja mogę znać te linki? Zleciłem ci wpisy do katalogów, zapłaciłem, i to ty powinieneś wiedzieć gdzie moją stronę wpisałeś! Moje pytanie od 13 października jest takie samo: powiedz do jakich kategorii wpisałeś moją stronę, to wtedy znajdę te linki. Na przykład w katalogu https://www.linki.dwonki.pl zajrzałem do wszystkich kategorii i nigdzie nie znalazłem strony https://www.gigapano.net/ . Jest ta strona w tym katalogu, czy jej nie ma? Jeśli jest, to jak tam trafić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności