Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Pożegnałem się z SEOstuff po tym, jak kolejny raz nie wywiązał się z terminów a to co zrobił było totalnie bez sensu (obiecane skórki do katalogu - zrobione na szybko i na odwal) .

W międzyczasie dostałem propozycję przejęcia opieki nad tymi katalogami, jednak po zorientowaniu się w sytuacji, podziękowałem.

Najprawdopodobniej nie ma nikogo, kto się tym zajmuje.

SEOstuff dostał bana na PiO i się tu nie pokazuje.

---- Edit ----

Jednak mimo, że ma bana to zagląda tutaj regularnie. Chwile po napisaniu tego posta dostałem maila z pretensjami. Tak więc - SEOstuff jest przy komputerze i pod mailem.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie połapaliście się już na początku, że to jakaś nieogarnięta osoba? żeby nie napisać "jakiś dzieciak" ? najpierw pisze, że ograniczy ilość sprzedanych licencji, a potem spamuje PiO dziesiątkami ogłoszeń z różnymi pakietami w mega różnych cenach, wysyła PW itd.. od samego początku były problemy, ale i tak kolejne osoby łapały się na ogłoszenia.

a wystarczyło zobaczyć to i ocenić samemu jak wygląda współpraca https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...sm.pl&st=40

Do dzisiaj nie dostałem poprawek, panel wygląda tragicznie, rozwala się, dalej niema widocznych podkategorii ( jak można zrobić katalog w którym podkategorie wirtualne? :jezyk1:). Ogólnie najgorzej wydane 80 zł ( 30 katalog + 50 grafika) w tym roku :D

Ale to tylko moje prywatne doświadczenia z tym "koderem" , ale widzę sporo ma podobne.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności