Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem 1 kod na próbę, ale nie wiem czy "Twoja płatność tytułem [i tu tytuł]" - to kod czy nie. Innego kodu na razie nie otrzymałem.

Jeżeli otrzymam kod to jakie dane mam tu podać https://www.panel.catkatalog.com.pl/administracja/ skoro na https://www.panel.catkatalog.com.pl/ nie widać żadnej rejestracji. Polecam zrobić to wszystko bardziej user frendly, to przecież tylko dopisanie gdzieniegdzie kilku zdań.

Pytanie techniczne, czy w panelu jest opcja dodania różnych opisów do tycj katalogów czy jest 1 panel, 1 pole tekstowe i opis leci taki sam wszędzie?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panel do precli będzie oddzielny. Jednak osoby posiadające konto bez limitu otrzymają jutro/pojutrze dane do logowania, gdzie będą mogli dodawać wpisy.

Na początek będzie precli 35 sztuk. Każdy będzie linkowany na kilka sposobów, by zyskały na mocy i wartości.

Cennik kodów/kont będzie następujący:

Dodanie 1 artykułu (min. 1000 znaków po wygenerowaniu) - 4zł do 35 sztuk.

Dodanie 10 artykułów (min. 1000 znaków po wygenerowaniu) - 35zł do 35 sztuk (każdy artykuł trafia do 35 precli, co daje 350 wpisów)

Dodanie 20 artykułów (min. 1000 znaków po wygenerowaniu) - 60zł do 35 sztuk (każdy artykuł trafia do 35 precli, co daje 350 wpisów)

Dodanie nie ograniczonej ilości artykułów (min. 1000 znaków po wygenerowaniu) - 120zł (każdy artykuł trafia do 35 precli, co daje 350 wpisów)

50% zarobionej kwoty zostanie przeznaczone na linkowanie, oraz dalszą rozbudową listy precli.

Do jutra tj. poniedziałek 10.10.11 można zakupić konta z limitem/kody z rabatem 15%.

Podpowiem, że oprócz modyfikacji samej grafiki warto modyfikować też układ elementów na stronie czyli kod html+css.

Co z tego, że katalogi będą miały różne headery, tła i pliki graficzne jak kod wszędzie będzie taki sam.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

2 darmowe kody. Każdy kod umozliwia dodanie 1 strony do wszystkich katalogów. Proszę zapoznać się z instrkucją przed dodaniem, która znajduje się nad formularzem dodawania wpisu.

c10ecea

fc1b7cb

https://panel.catkatalog.com.pl/administracja

Kod wpisujemy w miejsce: Kod dostępu i klikamy "zatwierdź".

Wykorzystałem pierwszy kod, ale z tego co widzę, to musiałbym tworzyć zupełnie nowy opis do zsynominizowania, niż te które działają w standardowych narzędziach np. mix.fabrykaspamu.pl. Byłem gotowy wrzucić gotowy tekst z synonimami, który mam. Więc proszę przywrócić kod - może komuś uda się go wykorzystać.

PS

Nie za bardzo rozumiem jak działa ta opcja synonimizowania tekstów :-(.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności