Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualnie mogą pojawić się małe niedogodności podczas korzystania z panelu, gdyż wprowadzane są nowe funkcjonalności, między innymi:

- wyświetlanie się ilości pozostałych punktów do wykorzystania (1 pkt - możliwość dodania 1 strony)

- lista z dodanymi wpisami (podgląd dodanych wpisów do katalogów - tytuł, adres, opis, słowa kluczowe, kategoria w katalogu, oraz lista katalogów do których strona została dodana)

- podczas wysyłania emaila z informacją o akceptacji wpisu - przesłanie adresu dodawanej strony oraz linki bezpośrednie do wpisów w dodanych katalogach

Jeżeli macie jakieś propozycje - podawajcie je tutaj.

Witam

Podałeś wcześniej 10 nowych domen na których też zainstalujesz skrypt

aktualnie ich tam nie mam i mam pytanie czy jak teraz w panelu dodam swój wpis czy on pojawi się później na tych jeszcze nie zainstalowanych katalogach?

Ciagle czekam na raport, od ponad tygodnia, a miał być na następny dzień. Zapłaciłem kasę a tu ani widu ani słychu.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Bardzo poażnym problemem jest w tych katalogach to, że do niektórych stron z wpisami nie prowadzą żadne linki! Dostałem od autora katalogu adres mojego wpisu: https://www.ciekawe-linki.dostawa.net/panor...ryczne-o14.html

Problem w tym, że do tej strony nie prowadzi żaden link. O istnieniu tej strony wiem tylko ja i właściciel katalogu, ale żadna wyszukiwarka tam nie trafi. Mniej więcej w połowie katalogów moja strona jest wpisana do jakiejś kategorii i w ten sposób można do niej trafić, a w połowie katalogów nie ma jej w żadnej kategorii. Właściciel katalogów stwierdził, że wszystko jest OK i od kilku dni nie odpisuje. Czy ktoś też ma takie problemy?

Było to spowodowane tym, że w wielu katalogach są różne kategorie. W panelu ustawiam sobie konkretną nazwę np. Biznes i wybieram do niej różne pasujące do tej tematyki kategorie z innych katalogów. Problem tkwił w tym, że wybrałem je na szybko i w niektórych przypadkach było tak, że wybrałem źle kategorie - tzn. kategorie główną i dlatego nie znajdowała się ona w tej kategorii.

Jednak, teraz podpiąłem już wszystkie 40 katalogów i dzisiaj wraz ze wszystkimi aktualizacjami (możliwośc eksportu linków itp.) wszystko będzie sprawnie działać.

Jak już wszystko będzie gotowe dam znać w temacie - jeszcze co do tego "problemu" to, wyszukiwarka może tam trafić i to bez problemu na kilka sposobów np. przez tagi, przez losowe wyświetlanie na stronie głównej, przez sitemap czy rss.

Ps. w podanym linku zabrakło ci l na końcu, poprawny link to: https://www.ciekawe-linki.dostawa.net/panor...ryczne-o14.html

Są jeszcze inne niedociągnięcia. Wpisuję tekst do generatora i wszystko ładnie się wyświetla. A jak chcę wpisać do katalogu, to dostaję komunikat, że tekst za długi i muszę kilka razy skracać, bo nigdzie nie ma informacji jaka jest maksymalna wielkość. Zauważyłem, że jest to ok 300-400 znaków. Podobnie z tytułem, w generatorze wyświetla się cały, a w katalogach został ucięty, zamiast "Warsztaty fotograficzne" jest "Warsztaty fotograf". Możesz to zmienić ręcznie? Powinieneś udostępnić do sprawdzania ten sam generator, który jest używany do ostatecznych wpisów, bo inaczej to nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności