Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy będą raporty z dodania do katalogów ? Kolejny tydzien i weekend minął, kolejny obiecany termin.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Modyfikacje już zostały zakończone.

Doszły takie funkcje:

- możliwość dodwania normalnego opisu z synonimami w postaci To jest {przykładowy|pokazowy} opis {katalogu|strony} www.

- możliwość eksportu przez użytkowników linków do wpisów dodanych / podgląd projektów

Oraz nowy wygląd:

catkatalogskryptkatalog.png

catkatalogskryptkatalog.png

Również w panelu można dokonać zakupu nowych punktów.

Zawarte zostały również informacje na temat dodawania wpisów, ilości minimalnej jak i maksymalnej długości opisu, słów kluczowych.

Zachęcam do zakupu kodów/kont z nowym panelem do dodawania. Teraz można jeszcze w bardziej prostszy i szybszy sposób dodać swoje strony do katalogów (jest ich 40 obecnie).

Kody można kupić tutaj:

1 PKT - 4 PLN

5 PKT - 18 PLN

10 PKT - 35 PLN

20 PKT - 60 PLN

KONTO BEZ LIMITU - 80 PLN

Dodatkowo w cenie 1 PLN można dokupić opis wraz z synonimami - wtedy potrzebny tylko adres strony + słowa kluczowe

1 OPIS - 1 PLN

Przydało by się jakieś sprawdzanie kodów, bo teraz podałeś kody, wpisuję je, pokazuje się panel, nie zwracam uwagi na ilość punktów, wypełniam pola, chcę dodać stronę i dopiero wtedy zauważam, że nie mam punktów, a wystarczyłby jakiś komunikat żebym nie tracił czasu.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

SEOstuff powiedz mi czemu każdego dnia piszesz parę nowych postów jeden pod drugim (Dzisiaj, 17:17 i Dzisiaj, 18:36)

? w każdym swoim temacie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=938785, a pzreciez masz możliwość edytować poprzednich postów? Non stop na wierchu tylko twoje super promocje, a zęby zobaczyć naprawdę wartościowe posty trzeba grzebać, za to na PIO rozdawana są banany jeśli nie wiesz.

MaxPan - jeśli Ci to przeszkadza to poprostu dodaj mnie do ignorowanych użytkowników i nie będziesz widział postów.

W regulaminie nie ma nic o tym, w jakiej częstotliwości mogę pisać posty.

Przepraszam, bardzo jeśli Ci to w czym kolwiek przeszkadza.

Nigdzie nie widzę w podanym linku dwóch moich postów jeden pod drugim z godziny 17:17, widzę tylko ten z 18:36 - dziwne ? - więc ładnie i grzecnie proszę o nie wmawianie mi tego typu rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności