Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

już dawno ma cie w ignorowanych, ale tematy cale nie da się ignorować, na temat czy to jest dozwolone musi wypowiedzieć się moderator.

Przeszkadza w czytaniu naprawdę wartosciowych nowych postów, po sztucznie ich spychasz na dól.

cytat z regulaminu

3. Uporczywe i niemerytoryczne podbijanie tematu może spowodować jego zamknięcie

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaxPan naprawdę mi przykro, ale Twoja prowokacja niestety ale na nic się zda. Nie jestem na tyle głupi, i potrafie zachować zimną krew, dlatego nie będę wdawał się z Tobą w jakiekolwiek tu cytat "wycieczki osobiste" gdyż nie jest to miejsce do tego. Jeśli masz jakąś sprawę do mnie, nie dotyczącą tego tematu czy ogólnie tematu z jakim związane jest to forum proszę skontaktuj się ze mną w inny sposób - naprawdę to nie jest miejsce do tego.

Rozwiązanie dla Ciebie:

Jeśli masz mnie w ignorowanych użytkownikach, a tematy nadal Ci przeszkadzają to po prostu do nich nie zaglądaj.

Co do tego czy jest dozwolone pisanie postów w takiej częstotliwości - w regulaminie forum nie ma nic na ten temat. To, że dodaje post pod postem (w 99% w dużych odległościach, a nie minuta za minutą) to niestety, ale nie zawsze jest możliwa opcja "edytuj".

Jeżeli ktoś ma zamiar wykorzystywać swoją reputacje na tym forum, w celu pogorszenia takiej reputacji innemu użytkownikowi - ot tak - to chyba jest coś nie tak? Wiem, wiem - masz staż ponad 2 letni, i prawie 4 000 napisanych postów - ale czy zawsze to co Ty powiesz, czy napiszesz musi być prawdą? Wydaje mi się, ba nawet ja to wiem, że tak nie jest.

Ps. Nie wprowadzaj użytkowników w błąd.

Ps2. Moje posty nie są uporczywe. Wszystko jest zgodnie z regulaminem.

Cytat z regulaminu:

11). Edycja własnych postów jest ograniczona czasowo.

Ponadto

- Przestrzegaj także ortografii i gramatyki - jeśli masz z tym problemy, to pisz ze słownikiem w ręku lub w podkreślającym błędy edytorze.

martinewq co do Twojego postu:

Przydało by się jakieś sprawdzanie kodów, bo teraz podałeś kody, wpisuję je, pokazuje się panel, nie zwracam uwagi na ilość punktów, wypełniam pola, chcę dodać stronę i dopiero wtedy zauważam, że nie mam punktów, a wystarczyłby jakiś komunikat żebym nie tracił czasu.

W sumie to po moderacji przemnie taki kod automatycznie się usuwa z bazy. Jednak z uwagi na to, że dopiero jutro będę wszystkie wpisy moderował - niestety informacja, że takiego kodu nie ma lub, że jest zużyty się nie pojawiła. Na przyszłość, można to sprawdzić np. nie wypełniając formularza i dając przycisk "dodaj" - powinna się pokazać informacja, jeśli kod został już wykorzystany, że nie możesz dodać wpisu.

Nigdzie nie widzę w podanym linku dwóch moich postów jeden pod drugim z godziny 17:17, widzę tylko ten z 18:36 - dziwne ? - więc ładnie i grzecnie proszę o nie wmawianie mi tego typu rzeczy.

sffee.jpg

widzę kolega po prostu nie widzi tych postów, inny tema już został wyczyszczony przez moda i jeden z postów już w koszu.

Ponadto

CYTAT

- Przestrzegaj także ortografii i gramatyki.......

i .....

ładnie i grzecnie proszę o
...

Powiem jedno wydałem 80 ZL na skrypt i "grafikę" tego użytkownika, on buduje jakieś kolejne panele, ale w katalogu dalej można dodawać podstrony ( niemożna tego zablokować), katalog poprawnie działa tylko pod Mozilla (na co otrzymałem odpowiedz że z IE nikt nie korzysta oczywiście badania udziału przeglądarek w rynku nie czytał, ale to wybaczam bo jest mocno przed dwudziestka) panel administracyjny rozjeżdża się do dołu, liczby Wpisy oczekujące: 100 Wpisy zaakceptowane: 463 - są stale i nie zmieniają się, dla ustawienia tex captcha trzeba grzebać w bazie danych, 3 razy poprawiał mi top w polandtourism.pl a dalej jest krzywy ( niewycentrowany do menu).

Przed tym jak coś sprzedajesz do najpierw to dopracuj

MaxPan - w podanym wcześniej linku - prowadził on całkiem gdzie indziej.

Po pierwsze nikt nie czeka 3 tygodnie na realizacje usług.

Po drugie, to nie jest temat dotyczący skryptu, który zakupiłeś.

Po trzecie, nie wydałeś 80zł.

Po czwarte, jeśli już tego chcesz to ok: Twoja niechęć do mnie, ubliżanie, psucie reputacji wiesz czym jest spowodowane? Tylko i wyłącznie tym, że zrezygnowałem z współpracy z Tobą, gdyż udzielając bezpłatnego supportu co do katalogu nadużyłeś tego i na dodatek wprowadziłeś mnie w błąd.

Ponadto:

- W katalogu nie można dodawać podstron - i nie wmawiaj, że nie da się tego zmienić, bo owszem się da - wszystko się da wystarczy chcieć.

- Owszem, przy Twojej templatce niestety, ale nie wyświetla się ona poprawnie - jednak w najnowszej wersji katalogu (która jest już chwilę) jest inaczej.

Jak już pisałem, przypomnę raz jeszcze:

Jeżeli ktoś ma zamiar wykorzystywać swoją reputacje na tym forum, w celu pogorszenia takiej reputacji innemu użytkownikowi - ot tak - to chyba jest coś nie tak? Wiem, wiem - masz staż ponad 2 letni, i prawie 4 000 napisanych postów - ale czy zawsze to co Ty powiesz, czy napiszesz musi być prawdą? Wydaje mi się, ba nawet ja to wiem, że tak nie jest.

Poza tym, każdy skrypt może mieć jakieś wady - ale Ty o tym nie wiesz, że support jest od tego by w takich sytuacjach zareagować - ja za każdym razem wnosiłem poprawki, dlatego obecna wersja skryptu nie posiada takowych "błędów". Ponadto jako, że ignorujesz mnie tu i ówdzie, dalej trzymasz się tego samego (ciągle się powtarzasz) - nie chcesz mieć ze mną kontaktu - Twój problem i ja również tak myślę, dlatego nie będę na silę nic nikomu pomagał.

Ps. Cieszę się, że posłuchałeś mojej rady dotyczącej ortografii i gramatyki.

Dla jasności, ja nie prowadzę żadnych prywatnych wojenek itp. kto to wszystko zaczyna można łatwo zauważyć i wywnioskować - są ludzie, których nie zawsze warto słuchać.

Ponadto, swoich klientów czy osób z którymi współpracuje nie traktuje w taki sposób jak powyżej - jest to wyjątek potwierdzający regułę, bo zawsze musi się znaleźć ktoś taki, kto ponarzeka i nie do końca powie prawdę. A to, że wypisujesz mi tutaj jakieś błędy, których już dawno nie ma - to mało kogo obchodzi.

A umiesz czytać? Nie dotyczy to Twojego katalogu ;)

mam potwierdzenia bankowe na 50 zl za "grafikę" i 30 ZL skrypt razem 80 ZL.

Ok, tu i tylko tu zgodzę się z Tobą - pomyliłem się myśląc, iż dałem Ci zniżkę i zapłaciłeś mniej. Racja, wydałeś 80zł, z czego 30zł na skrypt, a 50 na grafikę.

To nie temat dotyczący skryptu. Nawet na oczy nie widziałeś panelu o którym mowa w tym temacie, i nie dodałeś (i nie dodasz) wpisu do żadnego katalogu - więc temat ten Cię nie dotyczy.

widzę kolega po prostu nie widzi tych postów, inny tema już został wyczyszczony przez moda i jeden z postów już w koszu.

To kolega MaxPan podaje linki do czegoś całkiem innego, a potem ma wąty.

1 Post znajduje się w koszu - dlatego, że sam zgłosiłem o jego usunięcie - powód ? Był to post z ofertą, z której się rozmyśliłem i pomyliłem działy.

MaxPan proszę o jedno :) Nie nadużywaj swojej "reputacji" czy znajomości do tego, by taką reputacje psuć komuś innemu bez powodu, a może z prywatnych przyczyn.

Ps. Nie lubię co 5 minut edytować postów, ale jak szanowny kolega zmienia co 5 minut treść postów to jakoś do tego muszę się ustosunkować.

części administracyjnej panelu i samego katalogu nawet nie widziałem ale kod html np. na demie tego katalogu jest fatalny. Moja propozycja - zapłać komuś za zrobienie profesjonalnej skórki i to powinno Ci się zwrócić. Takie menu w oparciu o jakieś onMouseOut to robiłem ponad 10 lat temu jak jeszcze Netscape 4.75 był używaną przeglądarką i konkurował z IE... zresztą do dziś sie tego wstydzę ;)

Dużo bardziej elegancko jest zrobić np. w taki sposób ( https://www.noobcube.com/wp-content/uploads...demo/index.html ) czyli łączysz obrazki, dajesz jako tło i tylko przesuwasz te tła https://www.noobcube.com/wp-content/uploads...es/nav-blog.png - wszystko w css a nie jakieś javascriptowe karkołomne nikomu nie potrzebne wygibasy. TRzeba zwrócić na Apache flipping ale to raczej przy dużych projektach a nie przy takim małym ruchu jakie generują katalogi. Także uwaga MaxPan o poprawieniu skryptu na pewno słuszna.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dziekuje za raport.

Nie znasz sprawy - nie wypowiadaj się na tematy, które w ogóle Ciebie nie dotyczą.

Słuchając dobrych rad pewnych użytkowników tego forum, którzy nie nadużywają swoich funkcji do wprowadzania innych w błąd - nie wdaje się z Tobą w dalszą dyskusję - i tak ta zaszła za daleko - dla informacji innych użytkowników postu tego użytkownika nie pokrywają się z prawdą i od teraz są przezemnie ingnorowane, nie będę udział na nie odpowiedzi, nie będę w żaden sposób się do nich ustosunkowywał.

Przypomnę tylko, sprawdź jaką opinie wyrażałeś na temat skryptu do czasu - właśnie, do czasu kiedy pewnych rzeczy nie nadużyłeś i nie wprowadziłeś mnie w (nie zbyt duży, ale ..) błąd i jeszcze kłamie! Np. pisząc mi, że w planach było usunięcie mnie z forum, gdyż wszyscy się na mnie skarżą - haha miało to na celu sprowokowanie mnie, zresztą jak każdy post tego użytkownika dotyczący mojej oosby.

PS. Całkiem niechcący znalazłem coś takiego: https://synonim.compelo.com/maxpanzpio.html widać, nie jestem sam, który jakoś nie bardzo darzy Cię sympatią i patrzy na Twoją "reputacje".

części administracyjnej panelu i samego katalogu nawet nie widziałem ale kod html np. na demie tego katalogu jest fatalny. Moja propozycja - zapłać komuś za zrobienie profesjonalnej skórki i to powinno Ci się zwrócić. Takie menu w oparciu o jakieś onMouseOut to robiłem ponad 10 lat temu jak jeszcze Netscape 4.75 był używaną przeglądarką i konkurował z IE... zresztą do dziś sie tego wstydzę ;)

Dużo bardziej elegancko jest zrobić np. w taki sposób ( https://www.noobcube.com/wp-content/uploads...demo/index.html ) - wszystko w css a nie jakieś javascriptowe karkołomne nikomu nie potrzebne wygibasy. Także uwaga MaxPan o poprawieniu skryptu na pewno słuszna.

Takie coś, było użyte w poprzedniej standardowej skórce, ale jak pisałem wszystkie błędy zostały dawno poprawione.

Przykład: www.catalog.catkatalog.com.pl

Ps. nawet jak napisze, że wszystko jest OK, poprawione to i tak przez pewne osoby zostanie to zlekceważone i będą dalej twierdzić, że nie, dalej jest tak samo. Ale na szczęście są osoby, które potrafią czytać, na dodatek ze zrozumieniem. Chociaż uważa się, że 77% polaków posiada tzw. analfabetyzm informacyjny - więc pewnie MaxPan zalicza się do tych osób.

Takie coś, było użyte w poprzedniej standardowej skórce, ale jak pisałem wszystkie błędy zostały dawno poprawione.

Przykład: www.catalog.catkatalog.com.pl

No to chyba nie wszystkie ;) bo w kodzie źródłowym jest ich trochę

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Kod może nie jest idealny, ale mówię tu o innych rzeczach, między innymi wszystkich tych o których MaxPan ciągle wypomina, które na początku zostały "wyłapane" i dawno temu poprawione.

Ponadto jeden z użytkowników robi mi nową templatkę, także ta najnowsza powinna już być OK nawet i pod względem kodu.

Również "nie znam" Waszego (SEOstuffa i MaxPana) tematu, ale jako, że forum jest publiczne to pozwolę sobie coś dodać:

SEOstuff - kompletnie nie rozumiem twojej postawy. Kolega MaxPan zgłasza Ci błędy jakie występują, oraz udzielił Ci skromnego upomnienia, abyś nie pisał postu pod postem (bo to faktycznie trochę dziwne zachowanie jest, kilka postów pod swoimi postami dziennie), a ty po prostu uparłeś się na tą reputację forumową i niby psucie Twojej reputacji przez innych. Tego stwierdzenia też nie rozumiem, ponieważ MaxPan nie wjechał Ci na ambicje, na honor czy jak tak ktoś to nazwał nie zrobił Ci "osobistych wycieczek" - po prostu wypowiedział się na PUBLICZNYM FORUM - forum właśnie jest od tego, aby dyskutować, rozmawiać, zgłaszać błędy. A z Twojej strony błędem jest brak umiejętności przyjmowania krytyki - zrobiłeś coś źle, coś nie tak z skryptem Twojego autorstwa - ok, nie ma problemu - przecież nie ma ludzi nieomylnych, ale jak ktoś Ci zgłasza błąd, zwraca uwagę to przyjmij to na klatę i postaraj się to poprawić. To tak jak by kilku znajomych mówiło Ci, że jesteś pijany, a ty byś się tego wypierał, bo faktycznie sam też te błędy zauważyłem, nawet z tym rozjechanym panelem - pisałeś, że było już dawno poprawione, a w efekcie tak nie było.

Podsumowując - nie stoję tutaj po niczyjej stronie, nie bronie MaxPana (ze względu na tą forumową reputację, jak Ty twierdzisz:D) no i oczywiście nie psuję Twojej reputacji. Według mnie, zaznaczam według MNIE takie zachowanie nie ma sensu, bo skoro upubliczniłeś skrypt na forum to są jakieś tego konsekwencje i trzeba się liczyć, że będzie poparcie, ale i krytyka - to jest nieuniknione. Tyle chciałem dodać, mam nadzieję, że za ten Offtopic moderatorzy potraktują mnie jakoś ulgowo (chociaż nie wiem niby z jakiego by powodu:P). Jeszcze raz sorka i EOT z mojej strony. Powodzenia ;)

Umiem przyjąć krytykę, tylko dlaczego on wytyka błędy, których dawno nie ma? Jak myślisz. Głównie po to, by zniechęcić innych do zakupu - a wszyscy mu wierzą, bo widzą, że ma 4k postów i jest święty. Tak nie jest. Dlatego mnie to irytuje. Każdą inną krytykę przyjmuję, co można zobaczyć, jeśli ktoś coś zgłasza odrazu to poprawiam i informuje.

Skromnego upomnienia - nie było to skromne upomnienie, ponadto już pisałem, że ten człowiek ma nierówno pod sufitem, przyczepił się do mnie z prywatnych przyczyn, poza tym kłamie w żywe oczy - nie mówię tu tylko o tym co na forum tutaj pisał, bo do pewnego czasu rozmawiałem z nim na GG.

Każdy ma prawo wyraźić swoje zdanie, ja również je wyrażam. Krytykę jak najbardziej przyjmuje - zawsze, ale powtarzać w kółko to samo, nie wiem w jakim celu - bo akurat te rzeczy już chwilę temu zostały poprawione - jest bez sensu.

Zresztą ja grzecznie na jego informacje o poście pod postem odpowiedziałem. Jak można zauważyć, to on zaczął całkiem odrębny temat - a przyczyna jest jedna i każdy może się domyśleć, zresztą już pisałem - bez przyczyny tego tematu dzisiaj nie zaczął.

Ale po krótkich przemysleniach powiem, tak:

Zacząłem prowadzić złą taktykę, że tak powiem reklamy na forum - również to powodem było tego pisania posta pod postem - przyznam się pisałem czasem post pod postem w celu podbicia tematu, aby większa ilość osób mogła go zobaczyć. Wiem, źle zrobiłem MaxPan jako osoba nie dażąca mnie sympatia zwróciła mi uwagę, poprzez co powstała dyskusja na ten temat, jednak dziękuje za zwróconą uwagę - nie będę już prowadził takiej formy reklamy, pisania postów czy tematów.

Powiem tak, kto będzie zainteresowany to będzie.

Jednocześnie, chciałem też poinformować, że nie mam zamiaru robić sobie tutaj żadnych wrogów. Tym samym z moich postów można wywnioskować różne rzeczy, no ale niestety wyszło jak wyszło.

Nie chce nikogo obrażać, dlatego jeśli w jaki kolwiek sposób obraziłem tutaj kogoś (między innymi MaxPan'a) to przepraszam.

Zgadzam się w 90% z uwagami, jednak uwagi pewien czas temu (mówię tu o uwagach dotyczących skryptu) zostały poprawione i obecnie nie ma takich problemów.

I jak już ktoś napisał, żaden człowiek nie jest idealny i nieomylny. Zawsze się może zdarzyć tak, że podczas jakiegoś startującego projektu pojawią się błędy, które należy poprawić - i ja tak robię - służę pomocą zawsze, kiedy jest coś do zrobienia robie to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności