Skocz do zawartości

50 katalogów catkatalog - 1 panel

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Abyś mógł rozpocząć automatyczne katalogowanie swojej strony, musisz najpierw się zalogować. Wprowadź poniżej swoje hasło i login, a potem rozpocznij przygodę z pozycjonowaniem!
Jakie hasło, jaki login? Gdzie się można zarejestrować?

Jakieś 2 dni temu kupiłem za 8zł 5 kodów. Pomijając że nie przyszły automatycznie tylko poprosiłem o dosłanie, dodałem 2 strony.

Dziś przyszedł 1 mail o treści:

Witaj

Twój wpis do katalogu został odrzucony.

Powód: Strona nie zgodna z regulaminem;

Jaka strona?! Jaki regulamin?!

a.. odpisałem na maila z którego ta wiadomość mi przyszła i "Undelivered Mail Returned to Sender".

..powoli zaczynam tracić do tego cierpliwość. Założenia masz fajne ale ogarnij to wszystko jakoś.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Regulamin - pewnie chodziło o składnię opisu lub długość. Dodaj wpis raz jeszcze, używając kodu tego samego - nie został on usunięty.

Kody wysyłam zawsze kiedy jestem przy komputerze. Integracja z płatnościami (100% automat) robię, o czym pisałem, nie jestem w stanie zrobić 10 rzeczy na raz.

A jeśli jest jakaś osoba zainteresowana zakupem projektu to proszę pisać. Stwierdziłem dzisiaj, że najlepszym rozwiązaniem byłoby poświęcić 100% mojego wolnego czasu na 1 projekt - Catkatalog. Jednakże jeśli nie znajdzie się osoba zainteresowana - proszę się nie obawiać, gdyż katalogi z pewnością nie znikną, co gwaranuje.

Dodałeś 3 strony - to odjęło 3 pkt, z tym, że u mnie w panelu pokazuje, że masz 35 - ale z pewnością po moderacji się zrówna. A moderować będę wieczorem i na pewno każdy kto dodał wpis otrzyma potwierdzenie lub info o odrzuceniu i przyczyna - także proszę się o nic nie martwić.

---

Wszystkie oczekujące wpisy zostały zmoderowane.

Każdy otrzymał odpowiedniego emaila wraz z adresem dodawanej strony oraz adresem, gdzie znajduje się lista linków do wpisów we wszystkich katalogach - dostępne po zalogowaniu - Sprawdź - lista linków do wpisów.

Jeśli brakuje wam jakiejś kategorii - piszcie tutaj a ją dodam.

A jak się zalogować skoro konto podane przez Ciebie jest już chyba usunięte? Login i hasło które podałeś nie jest już poprawne. Mam rację? ;)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Wszystkie oczekujące wpisy zostały zmoderowane.

Każdy otrzymał odpowiedniego emaila wraz z adresem dodawanej strony oraz adresem, gdzie znajduje się lista linków do wpisów we wszystkich katalogach - dostępne po zalogowaniu - Sprawdź - lista linków do wpisów.

i

Pisałem, że tylko 20 wpisów smile.gif A 20 już było.

To jak mamy to sprawdzić? Zdecyduj się..

No ale to chyba jasne, że jak konto było dostępne dla wszystkich, to będą tam linki z wszystkich wpisów, więc nie ma takiej opcji.

To konto z bezpłatnymi 20 wpisami, yło kontem, gdzie mogłeś dodać stronę - by sprawdzić jak to ogólnie wygląda. Dajać Ci dostęp do sprawdzenia listy dodanych stron z tego konta, mógłbys zobaczyć inne wpisy - a nie każdy chciałby tego.

Kup konto to będziesz miał pełne możliwości, sprawdzenia swoich wpisów itp.

Mylący był mail, który rozumiem został wysłany z automatu. Powiedz mi tylko - zaakceptowałeś wszystkie wpisy, czy któreś usunąłeś?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności