Skocz do zawartości

Niezgodnosc klikow w panelu Adwards z klikami ze statystyk

colca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

od 15 dni porownoje kliki z panela ADWARDS z klikami na moich priv statach i sa nie zgodne z moimi, albo moje staty zanizaja albo google zawyza :)

dzisiaj np. google naliczyl o 2 kliki wiecej niz moje staty, liczac to w skali miesiaca sporo kasy idzie w bloto :)

wiekszosc klikow o dziwo jest w dopasowaniu przyblizonym z modyfikatorem ;), ale w scislych tez sie zdarzaja

Czy jest jakies porzadne narzedzie do dokladnego sprawdzenia klików z google?

Jak wyglada to u was? prowadzi ktos z was staty poza wsparciem Google Analytics?

Czesc

nie zrozumiales mnie chyba... ja nie mam adwardsow polaczonych z analityc mam swoje statystyki

roznica jest max 2,4 kliki czasami nagminnie dzien po dniu a czasami jest rownowazna z panelem adwards - w skali miesiaca, kwartalu, roku przy drogiej branzy i wysokich pozycjach ktore osiagam wychodzi niezla sumka ktorej nie wiem czy google mi zwroci

probowal ktos z was raportowac do google kliki ktorych wedlug panela adwards byly a wedlug swoich statow nie?

Jeszcze jedno mozna miec 2 typy statystyk w kampani google? dajmy moje i analityc? bo nie doczytalem sie tego w regulaminie :shok:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności