Skocz do zawartości

200 zł na ponowne wypróbowanie AdWords

allkado

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otrzymałem właśnie kupon gogole: 200 zł na ponowne wypróbowanie AdWords

kupon był wysłany na moj 1 adres email, a w aktualnym koncie google adwords uzywam innego adresu email (mozliwe że kiedyś miałem jakeis próby z adwords na 1 koncie) kupon oferuje 200zł premii po przelaniu 100 zł na konto adwords, pytanie czy mogę użyć taki kupon na moim 2 koncie (w którym defcto też od jakiegoś czasu już nie wyświetlam reklam? )

Wprowadź kod na innym koncie i zobacz czy przejdzie:

ja użyłem na innym wprowadziłem kod i dokonałem płatności i weszło ale coś płatność mam w toku zeszło z karty ale

Niezrealizowana płatność: MasterCard ...

ps.ustaw sobie jak płacisz kartą płatność ręczną bo po wyczerpaniu środków będzie ci automatycznie żżerało z konta kase

200 zł*.

*Dotyczy tylko obecnych klientów Google AdWords. Reklamodawca ponosi koszty reklam przewyższające limit kwoty promocyjnej. Reklamodawca musi wstrzymać wyświetlanie reklam, jeśli nie chce ponieść kosztów ponad kwotę bezpłatnego kredytu. Do skorzystania z oferty niezbędne jest zatwierdzenie reklam, poprawna rejestracja i zaakceptowanie standardowych warunków korzystania z usługi Google AdWords. Kwota promocyjna zostanie automatycznie doliczona do stanu konta Google AdWords po wprowadzeniu kodu promocyjnego i danych rozliczeniowych w ciągu 30 dni roboczych od daty wydania przez użytkownika serwisu Google AdWords 100 PLN na usługi reklamowe. Kwota promocyjna nie może zostać przeniesiona na innego reklamodawcę, sprzedana ani wymieniona. Oferta może zostać wycofana w dowolnym momencie bez podawania przyczyny przez firmę Google Inc. Jednemu klientowi przysługuje tylko jedna kwota promocyjna. Oferta wygasa 30.09.2011.

Te kody dla powracających są śledzone - jak większość kuponów w tej chwili.

Ten kupon jest przydzielany do konkretnego konta - możesz ryzykować przydzielając na innym koncie.

• 1 miesiąc temu...

Ja właśnie z tego skorzystałem i mam pytanko: wpisałem kod, wpłaciłem powyżej 100 zł, czy te promocyjne 200zł będzie w płatnościach widoczne? Jeśli tak to czy powinno być natychmiast czy dopiero po wydaniu 100 zł na reklamy do końca listopada?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Dokładnie tak jak pisze nowy-100 - dodatkowe 200 zł zostanie przydzielone po wydaniu 100 zł. Po użyciu kuponu możesz na koncie widzieć tylko 1 zł - to potwierdzenie, że kupon został poprawnie przetworzony.

Pamiętajcie również o tym, że 200 zł może zostać przydzielone do 30 dni od wydania 100 zł. Jeśli to nie nastąpi kontaktujcie się z supportem adwords.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności