Skocz do zawartości

SeoQuake - jak się wyznać?

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

witam was.

pobrałem aplikacje seoquake ponieważ wyczytałem na forum że jest dobra do oceniania konkurencji.

Gdy wpisałem dane słowa kluczowa, moja strona jest na 2 pozycji.

beztytuulrl.jpg

Jednak patrzę na ilość BL mojej strony - jest ich mniej niż na stronie która ma 3 pozycję.

Więc co tak naprawdę przemawia że ta strona jest wyżej , na co patrzeć?

Mam rozumieć że BL oznaczone są ilonką L z logo yahoo? Natomiast to I:4 (chodzi o drugą stronę) cóż to jest?

Przede wszystkim chodzi mi o to na co zwracać uwagę, jeżeli chcę wybić moją stronę wyżej, z czym porównywać - czy na L czy na LD ,itd.

Proszę o odp.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Dziękuję ci bardzo za pomoc.

Jeszcze tylko pytanie -

Jednak patrzę na ilość BL mojej strony - jest ich mniej niż na stronie która ma 3 pozycję.

Więc co tak naprawdę przemawia że moja strona jest wyżej?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Dziękuję panowie

głównie pomogła Ci Pani :)

a tak w ogóle to sugeruję zmienić narzędzie do sprawdzania linków, bo na czymkolwiek, co korzysta z Y, już długo nie pojedziesz.

Ostatnio głośno się robi wokół narzędzi do monitowania linków: poszukaj, poczytaj, zobacz na czym polega jakość linków i jak ją uzyskać... no i powodzenia :)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności