Skocz do zawartości

Blast xrumerem na niezarejestrowaną jeszcze domenę

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Nie można ukarać nieistniejącego a siła rośnie.

Dziękuję Mariusz - o taki przekaz mi chodziło. No ale skoro niektórzy uważają, że to jest wszystko do xxxx i wolą się zajmować Świstakami i nieistniejącymi Ferrari to powodzenia. Napisałem przecież, że chodzi o bardzo agresywny blast. Jeżeli zaspamujesz fora dwoma/trzema na raz systemami z zaznaczeniem opcji agresywnego postowania na forach to jakby domena była na Ciebie rejestrowana to ktoś mógłby donieść na Policję, Prokuraturę, Google czy tam do tego Świstaka o którym ktoś wspomniał. Różnica jest taka, że unikamy w ten sposób odpowiedzialności i tylko taka jest różnica w blastach.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Abstrahujac troche od glownego tematu to ja sie nie dziwie, ze Rzezniczek nie chce pokazac domeny. Nawet jakby ona miala 5 dni i by mi wskoczyla na wazne dla mnie frazy to po co bym mial ja pokazywac? Chyba po to, zeby ktos za 5min mogl przetestowac czy spam raport dziala, albo inne glupoty wymyslec.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie można ukarać nieistniejącego a siła rośnie.

A jeśli Cenzura zrobi mi takiego blasta na istniejącą domenę, to jaką odpowiedzialność poniosę, hę?

(świstak odnosił się do Twojego tłumaczenia o niemożliwości pokazania domeny).

Kojotek, dobrze że chociaż przyznałeś, że prawdopodobieństwo zakupy takiej domeny nie jest najwyższe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności