Skocz do zawartości

Blast xrumerem na niezarejestrowaną jeszcze domenę

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś czas temu na tym forum znalazłem info w jednym z tematów o tej formie linkowania.

Czyli trzeba walnąć dużego blasta xrumerem na domenę której nie ma o po jakimś czasie ją zarejestrować.

Czy robicie tak, a jak tak jakie są tego efekty. Jaka ilość można walnąć od razu i po jakim czasie zarejestrować domenę aby były efekty.

Pozdrawiam

Sting

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

znaczy się wytrzeć jeszcze nie rozlane mleko ?? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A nie usłyszałeś tego przypadkiem od Kojotka na searchmarketingday ? Bardzo chwalił tą metodę, że spamuje cały świat na potęgę domenę, którą zarejestruje dopiero po zakończeniu blastowania, co by mieć "czyste sumienie". Ot taki z niego blackhatowy specjalista i przebiegły chytry lisek :)

W zeszłym roku jeden "szpec" wystawił na sprzedaż niezarejestrowana domenę - pewnie to ta sama szkoła ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zrobiłem tak jak Kojotek mówił na szkoleniu. Walnąłem duży blast na niezarejestrowaną domenę. Po pięciu dniach ją wykupiłem. Po miesiącu strona siedziała w Topach na blastowaną frazę a Google pokazuje 342 linki. Strona nie dostała żadnego filtra i na tą blastowaną frazę jest w TOP10.

Ja akurat zadawałem podobne pytanie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=112542&hl=

Podsumowując, żeby sprawdzić, czy dana metoda jest skuteczna, trzeba samemu testować i nie zwracać uwagi na komentarze, bo ponad połowa tutaj wprowadza w błąd, nie mówię o tym topicu:) taka Polska niestety

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A czy jest opcja, abyś pokazał domenę

Nie ma takiej opcji, bo ta akurat domena jest dla mnie ważna. To był tylko pojedynczy test który się udał. Żeby mieć pewność, że na wszystkie domeny zadziała to trzeba by było test na kilku domenach wykonać. Jednak sztuczka warta grzechu. Ja na tym dobrze wyszedłem. Kojot mówił, żeby najlepiej około tygodnia odczekać - żeby się administratorzy for itd nie pluli. No i domena nie przypisana i nie wiadomo kogo ścigać za wielki spam. Po tygodniu wszystko ucicha i sobie można na spokojnie domenę kupić. Dowód tez jest na to, że właścicielem się było dopiero po wielkim spamie. W opcjach się ustawia jak najbardziej agresywne spamowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności