Skocz do zawartości

content z rss

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

WItam ponownie...

Jako, że nie jestem mastach w PHP muszę zadać to pytanie po przeszukaniu tego forum...

Wyczytałem, że można dzięki rss tworzyć nowe podstrony dla naszego serwisu, co jest jak wiadomo pożądane... pytanie tylko jak ?

Co zrobić aby pobrane wiadomości z rss tworzyły nowe podstrony.. ?

Czytałem przed chwilą o stronie magazyn.reporterzy.pl, który miałby tak rozprzestrzeniać swoją zawartość, czytałem też na jednej ze stron konkursowych msnbetter thangoogle podczas trwania konkursu o takim skrypcie...

Proszę o pomoc w tej sprawie, oczywiście jeżeli nie jest to coś nieziemsko trudnego...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Odpowiednio przetwarzając plik XML. Dosyć złożone zagadnienia zwłaszcza dla zielonego w PHP ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a są gotowe skrypty przetwarzające wiadomości z rss na osobne podstrony? proszę o przykłady, bo ja takowych nie znalazłem...

co do artykułu - zgubiłem się przy klasach... (drugi akapit) :/

jak dla mnie wygląda to na wyświetlenie rss na stronie, ale nie ma tu nic o automatycznym tworzeniu podstron...

proszę o pomoc lub skierowanie do innych źródeł (najlepiej gotowych skryptów... :) ) bo wydaje się to ciekawym być, a sam nie dam rady czegoś takiego stworzyć.

kruzyk.1.gif

breja napisałem do Ciebie na PW kilka dni temu prośbe z udostępnieniem skryptu, jednak nie odpisałeś dlatego ponawiam ją publicznie :D i proszę o odpowiedź - najlepiej pozytywną :P

pozdr.

kruzyk

kruzyk.1.gif

Kaviorek wiem, już dostałem propozycję za 120 zł... tylko nie mam porównania cenowego ale wydaje mi się to dobrą ceną za taki skrypt...

jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie z błędu :)

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności