Skocz do zawartości

Jakość i przyszłość katalogu

szy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Muszę Cię zmartwić Piotrku. Jeszcze nie prędko będziesz wysoko pod słowo katalog. Po prostu masz takiego filtra na słowo katalog jak ja mam na słowo dowcipy.

Sprawdź sobie wyniki dla słowa: allinanchor:katalog, allintitle:katalog i samo katalog.

ja już czekam ponad 3 miesiące, prawie 4.

Jeszcze nie prędko będziesz wysoko pod słowo katalog. Po prostu masz takiego filtra na słowo katalog jak ja mam na słowo dowcipy.

Na 100% tego nie pisze, ale moim zdaniem kazdy filtr mozna przebic odpowiednio duza iloscia linkow. Ale to musi byc naprawde duzo.

Sprawdź sobie wyniki dla słowa: allinanchor:katalog, allintitle:katalog i samo katalog.

Sprawdzałem :lol: Sprawdźmy najpierw co stanie się z "Dowcipy" - rzuciłem dla testów w linki sponsorowane webwwebNews - czyli powinien się pojawić w prawie 30 nowych serwisach :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

to pod humor mam banana.

właśnie coś mi się nie zgadzało to Twoje porównanie :lol: na jakiś czas zostawię linki bo z rozpędu wsadziłem jeszcze w jedno miejsce - w dół przez to nie powinieneś polecieć

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

w dół przez to nie powinieneś polecieć

dzięki za taki test. powinno mi to pomóc :lol: chyba, że google potraktuję to jako za dużo linków w krótkim czasie, ale jeśli to będzie anchor humor to dużo gorzej być nie może. jestem poza 1000, kiedyś posiadając bardzo mocny link na stronie z pr=8 i odpowiednim anchorem wzbiłem się na 150 miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności