Skocz do zawartości

Forum Bukmacherskie

Kamilc87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcę abyście pomogli mi i ocenili forum które jest młode bo ma dopiero 8 miesięcy.Konkurencja jest masakrycznie duża, i tutaj właśnie występuje problem.Ponieważ potrzeba jeszcze dużo pracy i cierpliwości aby forum się wybijało do przodu, pod względem graficznym, myślę że bije większość stron o tematyce bukmacherskiej.chcę abyście pomogli mi i podpowiedzieli czego mi brakuje, co zmienić lub dodać itp. Chętnie przydadzą się rady takich fachowców jak tutaj występują.Może macie też pomysły jak dobrze zareklamować takie forum? Jestem gotowy na wasze propozycje (Jestem w stanie zapłacić za pomoc).

Dziękuje i czekam na pomoc!

www.forum-typy.pl

Takich for są dziesiątki, niczym wyjątkowym Twoje forum nie wyróżnia się. Oczywiście, powinieneś zarobić na tym parę groszy, może nawet więcej niż parę, to dość łatwy pieniądz. Jest mnóstwo dwuzłotowców którzy szukają super typów, na takich zarabia się najlepiej. :D

Twój podstawowy błąd to reklamy znanych buków. Spróbuj dodać tych mniej popularnych w kraju, będziesz miał więcej zarejestrowanych poleconych co później przekłada się na prowizję. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności