Skocz do zawartości

Prośba o ocenę - www.sambo.pl

KT958A

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety jest to prawda - mało tego - podkreślam - strona została zrobiona przez znajomego i dlatego nie wziął za nią znacznie większych pieniędzy... Wygląda słabo, technicznie leży, zero optymalizacji a do tego stracona zostanie pozycja na liczne frazy long tail...

A jednak człowiek ten ma robotę i to podobno stałą i bierze pieniądze za swoje "dzieła" znacznie większe...

PS. Przypomniał mi się taki zwrot... Sprzedaż poprzez zaufanie... on chyba zle zrozumiał tę myśl marketingową...

Co to w ogóle za gniot?

Za tą stronę powinien przeprosić, oddać kasę i dostać wp*****l skoro to klub sztuki walki.

HTML 4.01 ? Brak mod_rewrite, fluid content, pomieszanie jquery z jakimś gównem, wrzucony flash z nazwami "banner_02", jak już jest tam jquery z dodatkami to całą animacje mógł zrobić pod JS. A co gdy się wyłączy JS? Albo CSS? Odpali na telefonie?

nie sprawdzajcie, uwierzcie że to bolesne doświadczenie.

Strona sypie warningami po przejściu do jakieś sekcji i z powrotem. Lada dzień ktoś sobie stronę podmieni po prostu, skoro taki pro cms został wrzucony.

Ja bym się pod tym nie podpisał nawet jakbym dostał 2k za samo napisanie, że to moje =.="

Co się przejdzie między sekcjami to mruga tło na różne kolory, oczojebny kawałek białej kartki na środku z źle dobranym krojem czcionki.

Jeżeli to po znajomości, cóż trzeba lepiej dobierać znajomych albo nie łączyć znajomości z interesami.

Niby fajnie połączyć pracę z koleżeństwem, ale jak wyraźnie widać jedno wpływa na drugie.

Litości, tak jak pisali wyżej ściągasz Joomlę, darmowy szablon i masz za 15 minut swojego ustawiania opcji postawiony znacznie lepszy system wprowadzania newsów (bo na tej stronie to też wiele nie ma).

A co do zarobków twórcy tego gniota, rzeczywiście musi nieźle ciągnąć ;x i mieć dar przekonywania żeby wcisnąć komuś taki gniot i wmówić, że to za kasę a nie za karę...

Dziekuję za opinie a szczególnie za tę ostatnią. Gdy zaproponowałem trenerowi właśnie joomlę lub coś podobnego szczególnie, iż sytuacja finansowa klubu nie jest zbyt dobra on mimo wszystko uznał, że lepiej aby wszystko odbyło się drogo ale profesjonalnie - przy udziale profesjonalnej agencji reklamowej, która zaoferowała swoją usługę za ułamek ceny. Trener oczywiście zdawał sobie sprawę, że coś jest źle ale teraz już chyba nikt nie może mieć żadnych wątpliwości. To był właśnie cel tej dyskusji i całego tego opiniowania danego projektu. Dziękuję bardzo za okazaną pomoc.

Pozostaje jednak pytanie - na ile szkodliwa dla całego środowiska jest działalność takich "agencji"? A może ma to jakieś aspekty pozytywne - jak myślicie? Z jednej strony wiele osób może zrazić się do zlecania budowy stron internetowych... z drugiej zaś na tle takiej konkurencji nie jest trudno wypaść bardzo dobrze.

Dodam, iż nie jest to jedyne odosobnione zjawisko... oto bowiem mam kolejną stronkę do oceny https://healthyjoy.pl - ona kosztowała 2500zł (+koszt zakupu fotografii itp.) - wykonana została już przez inną agencję czy warta swych pieniędzy? Znowu przychodzi mi na myśl joomla z darmowym szablonem...

ani 1 ani 2 strona nie są warte takiej "kupy" pieniedzy - de facto są tak samo seowo s...ne - w tej drugiej nawet nie ma jak podejsc do optymalizacji i wstawienia contentu pomagającego pozycjonować witrynę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności