Skocz do zawartości

Mój sukces

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę prywaty, ale mam nadzieję, że się nie obrazicie. Otóż jest sobie portali całkiem ciekawy nazywa się Portal sukcesu jest to przedsięwzięcie o tyle ciekawe, że autor najlepszego zdjęcia, wiersza czy scenariusza itp. dostaje szanse zaistnienia w moim przypadku byłaby to publikacja i wystawa w naszej stolicy wiec trochę zależy mi na tym, aby pokazać szerszemu gronu w przyzwoitych warunkach i żeby moje zdjęcie opublikowano w „Antologii” – książka wydawana co miesiąc z najlepszymi pracami. Dodatkowo Najlepszy artysta otrzyma dacze pod Warszawa jak tylko serwis przekroczy 50000 userków, a opublikowana praca będzie najlepsza w danym miesiącu. Żeby było dostatecznie fajnie najlepszych wybierają internauci glosując na publikowane w Internecie prace i tu mam prośbę gorącą do was wszystkich! Otóż każda osoba, która się zarejestruje dostaje szanse oddania 3-ch głosów na dowolną pracę (oczywiście może oddać wszystkie trzy na jedną ;)) więc miło by mi było gdybyście docenili moją pracę artystyczną o ile oczywiście moje zdjęcie wam się spodoba. Poniżej zamieszczam instrukcje rejestracji i oddawania głosów na przykładzie swojej pracy :)

1. Wchodzimy sobie na www.portalsukcesu.pl.

2. Rejestracje zaczynamy od kliknięcia w szary przycisk „zarejestruj” (po lewej stronie), który przenosi nas do formularza rejestracji.

3. Formularzu rejestracyjnym wpisujemy standardowe dane takie jak: nick, hasło, e-mail, podpis itp., potem klikamy akceptacje regulaminu i przycisk szary przycisk „Rejestruj” na dole strony.

4. Po rejestracji serwis przenosi nas do strony gdzie jest całe mnóstwo informacji co można kupić i za ile, ale nas interesuje tylko to czy rejestracja przebiegła prawidłowo i jeśli tak jest na górze strony pojawia się napis „Rejestracja konta "twój_nick" została zakończona pomyślnie!”.

5. Po lewej stronie mamy okienko logowania więc wpisujemy tam swój nick i hasło.

6. Przechodzimy do strony https://www.portalsukcesu.pl/?category,show,3062 i klikamy w przycisk sukcesclub.gif który znajduje się przy nicku autora (w tym przypadku przy moim „Saint”) i w nowym okienku otwiera się nam okienko do głosowania (jeśli ktoś ma blokadę popupów to proszę aby ją wyłączył bo okienko może być zablokowane) tam klikamy w „oddaj głos” i czekamy na przemielenie go przez serwis.

7. Punkt 6. możemy powtórzyć jeszcze 2 razy (łącznie 3) aby oddać głos na tą pracę.

8. Trzy głosy można oddać raz w tygodniu na dowolną pracę.

8. Można także dodać ktoś miłego w komentarzach jeśli ktoś ma taką ochotę.

Z góry dziękuję za głosy i komentarze i proszę jeśli to możliwe aby zarejestrowało się jak najwięcej osób (siostra, brat, kuzyn, dziadek itd.) każdy głos się liczy a dziś (30 gruudnia) kończy się głosowanie na ten miesiąc, które chciałbym wygrać, a stanie się to możliwe z Waszą pomocą. Oczywiście będę dodawał dalsze zdjęcia więc spokojnie będzie można głosować na inne dalej. Poparło mnie już kilkanaście osób z USA za co też im serdecznie dziękuje.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności