Skocz do zawartości

Strona do oceny icc-szkolenia.pl

ICC

Rekomendowane odpowiedzi

Na niektórych podstronach zawartość się rozjeżdża.

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

Dzięki za podpowiedzi, właśnie się miałem brać za poprawki i chyba dostałem filtr od ggogle albo to chwilowy spadek , opiszę sytuacje:

Domena ma ponad 1 rok, przez pierwsze 6 miesięcy sam pozycjonowałem stronę standardowymi metodami głownie katalogi ogłoszenia w necie i trochę precli. Po pół roku na jedna frazę byłem w top 3 , na inne w okolicy 10 pozycji i jeszcze inne 15-25. Później pół roku nic nie rozbiłem ze strona naturalnie pozycje pospadały tam gdzie byłem 15-25 poleciałem na 60-70 . Od 2 tygodni zacząłem znowu pozycjonować poprzez dodawanie mojej strony do mocnych Katalogów min. PR2. 4 dni temu mocno skoczyłem w gór na 3 frazy z pozycji 50-70 na 25 i 20 . po kolejnych 2 dniach na pozycje o okolicach 15-20 i wczoraj nagle wywaliło mnie w kosmos pozycja gdzieś powyżej 150 . Chyba dostałem filtr na 2 frazy (ale ni jestem pewien) :

Pozycje sprawdzam programem google monitor ( nie wiem czy to nie kwestia błędu programu)

Katalogowanie robię tylko i wyłącznie ręcznie .

Jak mogę sprawdzić czy dostałem filtr?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności