Skocz do zawartości

Ile może trwać dodanie do Adsense ?

Seo.uczen

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć ile czasu może trwać dodanie do programu Adsense.

13 dni temu dostałem informacje że moją strona czeka na sprawdzenie, od tego czasu wyświetlają się reklamy oraz dostaje informacje o zmianach w programie (takie jak nowa szata graficzna czy inne bzdety) ale nadal nie dostałem odpowiedzi czy mnie przyjęli czy nie.

Z tego ci się orientuje to powinno to być załatwione do 4 dni, a ja po 13 ciągle mam status w programie adsense w oczekiwaniu.

Pozdrawiam.

Kolejne 10 dni i brak odpowiedzi. Można wiedzieć z jakiej meotdy rejestracji kolega skorzystał? Poprzez własną strone?

Zerknij tutaj i wszystko będzie jasne: https://adsense-pl.blogspot.com/2011/08/now...a-wydawcow.html.

Na którym etapie jesteś z rejestracją? Jeżeli przeszedłeś wstępną rejestrację to dostaniesz kody, które umieścisz na stronie, jeżeli ich nie dodasz to możesz czekać i czekać.... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności