Hicarian Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Korzystając z faktu założenia nowej artykularni, serdecznie was zapraszam do moich dwóch pozostałych stron. Nowe miejsce: artykuły do przedruku - (sofisci.pl) zbiera już bl i jest moderowany. 1000 znaków, 2 linki, mile widziany obrazek. Dwa pozostałe z pewnością co niektórzy już znają. Z racji, że są wysoko na "artykuły do przedruku" zbierają też dodatkowy ruch organiczny. - zgredtodziad.eu moderowany, artykuly na poziomie, nie przechodzi post typu "Catering Wrocław" itp. - artykuly-do-przedruku.pl moderowany, j.w. Możliwość otrzymania statusu autora. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 W jaki sposób można dostać tego autora? Moja wizytówka w Onecie i na GoldenLine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwsza3 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jakiej wtyczki używasz do "podobne artykuły"? Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ten motyw ma wbudowaną tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 @moody Dam autora osobom, które nie będą wrzucać duplikatów i postów typu "ślusarz kraków" czy wygladajace jak reklama firmy. Jeden duplikat znaleziony przeze mnie i cofam uprawnienia. @pierwsza Better Related Content Naturalnie musiałem ją "spolszczyć" do własnego użytku. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zauktalizowałem wypiekacza. Od teraz aby przejść do działu oczekującego trzeba wstawić obrazek ilustrujący dany wpis. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytus Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 precelki warte zainteresowania. Na pewno dodam coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macasm Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Hicarian napisał(a): Zauktalizowałem wypiekacza. Od teraz aby przejść do działu oczekującego trzeba wstawić obrazek ilustrujący dany wpis. to ja chyba za głupi jestem na to bo z dobre 20 minut się męczyłem żeby dodać artykuł i cały czas mi wyświetla żeby dodać ikonę wpisu, dodałem zdjęcie, ustawiłem pięknie, w podglądzie wszystko pięknie i dalej mi krzyczy, że nie ma ikony wpisu. poddaję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cndukat Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 prawa strona na dole Zapraszam kolekcjonerów do sklepu numizmatycznego cndukat.pl bogata oferta banknotów, akcesoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macasm Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tak, wiem gdzie to jest. Dodałem najpierw ręcznie ale potem zobaczyłem, że jest możliwość dodania automatycznie. Załadowałem z dysku obrazek, odpowiednio ustawiłem w tekście i w podglądzie jest ok. Przy próbie wysłania cały czas pokazuje mi komunikat, że należy wybrać ikonę wpisu i artykuł pozostaje jako szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Czy masz dalej problem ze wstawieniem miniaturki? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macasm Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tak Cytat Ikona wpisu (miniaturka) jest wymagana.Status postu został zmieniony na Szkic Miniatura jest, zaznaczone są dwie kategorie, 4 tagi Przy sofiści.pl poszło pięknie ale tam dodałem ręcznie obraz. Problem z wysłaniem artykułu mam przy zgedtodziad.eu, nie wiem jak z ostatnim preclem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 nie mialem problemu zadnego. Nie dodales miniaturki, nie obrazek tylko miniaturka. Wybierasz ikonke obrazka->na dole masz dodaj obrazek i dodaj miniaturę wpisu. Wybierasz miniaturkę i czekasz aż się załaduje. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macasm Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ha, wiedziałem, że jestem na to za głupi ;] przepraszam za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Pozwole sobie odgrzać temat Z racji nowego algorytmu i wielu błędów na Zgredtodziad.eu nastąpiła zmiana wyglądu serwisu, a także zoptymalizowałem błędy. Z pewnością wielu z was słyszało o witrynie i nie raz dawało już wpisy. Zachęcam was do wpisów, ale proszę o dokładne wczytanie się w regulamin. Proszę też o porady czego wam brakuje i gdzie widzicie jeszcze błędy, które warto usunąć. TOP: ŚRODEK Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.