Skocz do zawartości

Czy to jest zgodne z regulaminem

Workbench1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi Ci o ładowanie gry a podczas tego wyświetla się reklama google to jest niezgodne z regulaminem, jedyna opcja to Adsense dla gier. U siebie na stronie miałem identycznie Workbench1.3 i niestety zostały mi wyłączone reklamy. Więc polecam Ci dać tam jakaś afilacje a pod grę jednostkę poziomą np tylko pamiętaj też o odstępie między oknem gry a reklamą jest on min 150 pikseli.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Pewnie jak ktoś ma konto premium to wtedy można negocjować... przynajmniej tak mi się wydaje.
Nie musisz mie konta premium ważne jest ,żeby strona generowała olbrzymi ruch . Myślę ,że ta strona to min . 150 k wyświetleń dziennie ,a więc mogą sobie pozwolić praktycznie na wszystko . Pod warunkiem ,ze nie ma namawiania do klikania lub nie ma jakiegoś oszukańczego i chamskiego zwracania uwagi na reklamy , bo wtedy ban jest dla wszystkich taki sam .

Jeżeli chodzi Ci o ładowanie gry a podczas tego wyświetla się reklama google to jest niezgodne z regulaminem, jedyna opcja to Adsense dla gier. U siebie na stronie miałem identycznie Workbench1.3 i niestety zostały mi wyłączone reklamy. Więc polecam Ci dać tam jakaś afilacje a pod grę jednostkę poziomą np tylko pamiętaj też o odstępie między oknem gry a reklamą jest on min 150 pikseli.

A co jeśli na stronie jest ładowanie treści (typu poczekaj 5 sekund na pojawienie się linku do pobrania pliku), a podczas tego czekania wyświetlają się reklamy? To też jest niezgodne?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności