Skocz do zawartości

26 SEOKatalogów - Moja Grupa

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

@marfot.com - Ok, zdarza się :)

@Sebastek - mam wolny przyszły tydzień, wtedy się tym zajmę i podczepię Ci podkategorię pod dodaną stronę :)

Póki co wszystkie wpisy zostały dodane, następna moderacja zapewne w czwartek około 12.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@macasm

Nie miałem czasu się tym zająć, ostatni cały tydzień miałem wolny - wyjazdy na 1 listopada, potem mała wycieczka... A na katalogach życie się nie kończy :) Dzisiaj sprawdziłem połowę wpisów, jutro z rana zostanie zrobiona reszta.

@dave84

Staram się mimo wszystko dodawać wpisy w co tydzień, tak żeby nie robić zaległości. Ale są też inne rzeczy do zrobienia, które w danej chwili nie mogą poczekać :)

@Xemix

Coś w tym jest bo ludzie też nieco kombinują - np. dodają wpis tylko w jednym katalogu (WordPress z masą linków w stopce), i patrzą czy strona przejdzie :)

;)

Wszystkie wpisy już po moderacji - część wymaga jeszcze poprawy literówek ale to już z rana :)

@marcu1

Kiedyś w rozrywkowo.com.pl można było się rejestrować - efekt? Większość to puste konta oraz konta z jednym wpisem :)

;)

Wpisy postaram się sprawdzić tak szybko jak tylko będzie to możliwe - niestety na dzień dzisiejszy wszystko typu: Xampp, WebServ, WampServer, Krasnal a nawet zwykły Apache+PHP+MySql odmówiło współpracy :(

Jak tylko dojdę czemu nic nie chce wystartować to nadrobię moderację :)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności