Skocz do zawartości

26 SEOKatalogów - Moja Grupa

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

@phone4u

Mam nadzieję, że będziesz zadowolony :)

@evolucja

Nie interesowałem się jeszcze tym tematem i nie wiem nawet jak to technicznie ugryźć :) W pierwszym poście za to zaznaczyłem kiedy wysyłam kody, ponadto jest możliwość zakupu przez dotpay (przelewem), wtedy kod ma się natychmiast.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@nikel

Dziękuje za docenienie pracy :)

Z planów na najbliższe dni:

• troszkę późno się ogarnąłem, że miniaturki znów padły, także pomyślę nad rozwiązaniem,
  • niektórzy dodają opisy z masą literówek (te będą moderowane dłużej),
  • do końca tygodnia postaram się nadgonić z moderacją (przede wszystkim poprawne wpisy, tylko muszę nieco usprawnić swój panel).

;)

@kalifek

Słuszna uwaga :) Zasadniczo muszę zapytać Generała kiedy wchodzi wersja 1.5 - przyznam że to mało opłacalne wprowadzać zmiany w tylu katalogach jak ma zaraz wyjść nowa wersja. Jednak jeśli to odległy plan to do weekendu wszystko zaktualizuję (tylko poszukam co, gdzie i jak).

@mattm

Kody wysyłam głównie wieczorami, mam nadzieję że już doszedł ;)

Katalogi właściwie już wymoderowane - zalegają tylko strony z opisami mającymi literówki, które sukcesywnie poprawiam. Niestety jak komuś się nie chce patrzeć co dodaje to niech czeka :P

;)

@phone4u

Głównie w czwartki i piątki. Od poniedziałku do środy nie mam zbytnio czasu, chociaż teraz przeglądam je nawet codziennie. Z tym, że jak opis ma dużo błędów to czeka aż go wszędzie poprawie. Nie będę się śpieszył skoro ktoś olał tworzenie opisu :)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności