Skocz do zawartości

26 SEOKatalogów - Moja Grupa

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

witam chciał bym się dowiedzieć czy jest szansa na dodanie mojej strony internetowej o adresie www.openwebradio.mobi ? strona posiada wersje w języku polskim na podstronie www.openwebradio.mobi/pl jeśli tak to chętnie skorzystam.

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@pchlistosc

Ja wiem, że każdy chciałby wszystko szybko i na już ale to tylko katalogi ;) Rozumiem gdyby trzeba było czekać miesiąc ale tutaj jest to w porywach do tygodnia :)

Wszystkie wpisy już dodane :D I tak żeby uprzedzić wydarzenia - od 23 Grudnia do 1 Stycznia pewnie nawet nie spojrzę na żaden katalog :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

26 SEOKatalogów - Moja Grupa, Unikalne IP, posiadają BL, domeny PL, długo pożyją ;)

Sprawdzilem kilka katalogow, zaden z nich nie mial unikalnego IP.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

@gostek_

Nie bardzo wiem jak to możliwe, nie wiem też jak to sprawdzałeś. Dosłownie przed chwilą zalogowałem się do DA żeby zobaczyć jak to wygląda. Poniżej przykładowe dane:

Czyżbym coś przeoczył?

;)

• 2 tygodnie później...
Mieć dużo chęci ;)

hmmm chyba mnóstwo czasu, albo jakiś mega szybki system sprawdzania wpisów :)

Przy 26 katalogach to jest pewnie z 500 wpisów dziennie.

Kiedyś artur_waw jakiś panel testował i zbierał testerów na forum. Katalogi nie są darmowe więc z tym 500 wpisów to chyba trochę przesada, aczkolwiek 4 zeta na allegro to nie majątek więc chętnych na pewno ma.

Jeśli chodzi o indeksację to myślę, że duże znaczenie ma tutaj okienko reklamowe, które jest w standardzie wpisu.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Katalogi nie są darmowe więc z tym 500 wpisów to chyba trochę przesada, aczkolwiek 4 zeta na allegro to nie majątek więc chętnych na pewno ma.

No tak przy płatnych to z pewnością jest dużo mniej roboty. Jednak artur_waw z pewnością nie od razu miał je płatne (chyba, że się mylę) więc roboty podejrzewam, że było sporo.

@gdaq

Wpisy ze wszystkich katalogów moderuję w jednym panelu - może narzędzie nie jest porażające ale ułatwia znacząco prace a przy tym pozwala poćwiczyć pisanie kodu :)

Kiedyś miałem tylko 1 katalog, jednak jak pojawiły się ogólnodostępne automaty to miałem po 500+ wpisów na tydzień - także odszedłem od darmowych katalogów bo za dużo czasu by to pochłonęło.

Jutro postaram się przejrzeć wszystkie wpisy - kolejna moderacja zapewne dopiero po świętach :)

;)

kurcze :( muszę przyznać, że nie zaglądałem do tematu jak kupowałem kody na allegro ... jakbyś jednak mógł tylko je wysłać (moderacja może być kiedykolwiek) bo chodzi o to że dodałbym wpisy już teraz na dniach.

pozdro :)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności