Skocz do zawartości

Podlinkowanie wpisów w katalogach

agland

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak w temacie. Czym obecnie najlepiej podlinkować wpisy w seokatalogach? Do podlinkowania około 500 wpisów. Myślę o SB lub rotacji. Ile tak na prawdę daje takie podlinkowanie. Zakładam, że większa część wpisów sama szybko wchodzi w indeks. Pytanie do bardziej doświadczonych kolegów, z góry dziękuję za odpowiedź.

. Zakładam, że większa część wpisów sama szybko wchodzi w indeks.
To źle zakładasz. Cześć wpisów z SK wcale nie wejdzie do indeksu, ale podlinkować zawsze warto np z wpisów w preclach itd...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli masz czas i chęci to znajdż jakaś stronę typu sejfik itp która ci zrobi kilkaset linków wtedy chyba zaindeksuje szybko tylko że ...

Ja ostatnio dodałem komentarz z linkiem do jakiejś strony ,i okazało się że własciciel ostatni ekomentarze pokazuje na każdej podstronie i mi się w dwa dni 500 linków zrobiło ,teraz nie wiem czy filt nie wpadne jakiś itp?

Nie wiem dave czy badziew czy nie ,są tez takie darmowe strony ,wiem ze ta i jej podobne tworzą kupe linków ,które chyba szybciej zaindeksuje.Ale to już niech sie ktoś doświadczony w tym wypowie,bo trcohę za dużo i za szybko je tworzy i indeksuje w jednym czasie

Czy jest sensownym rozwiązaniem stworzenie sobie własnego precelka na wordpressie wyłącznie na potrzeby linkowania wpisów w katalogach/innych preclach? Teksty unikalne, mieszarki, synonimizowane, ale nie pisane pod człowieka, teksty po 1500 znaków i w każdym np po 3 linki do wpisów w katalogach.

Czy jest sensownym rozwiązaniem
Sensownym TAK, ale czy skutecznym to już inna sprawa. Jak już napisałem cześć wpisów nie trafi do indeksu i musisz się z tym pogodzić. Nie wszystkie SKo zresztą jak i inne masowo posatwione serwisy mają w google "dobrą reputacje".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy jest sensownym rozwiązaniem stworzenie sobie własnego precelka na wordpressie wyłącznie na potrzeby linkowania wpisów w katalogach/innych preclach?

Pomysł dobry. Wpisy WP się pingują i ładnie się indeksują. Myślę, że może ten pomysł wykorzystam do testów. Warto spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności