Skocz do zawartości

Layout do portofolio

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ogłaszam konkurs na stworzenie layoutu do portofolio, które będzie znajdowało się pod adresem cyrklaf.eu.

Zasady

• layout powinien być przejrzysty i czytelny bez zbędnych bajerków
  • format pliku PSD
  • tematyka szablonu nawiązująca do portofolio .Net Developera(Programista C# .NET)

Nagroda dla zwycięzcy

• Licencja na Xtreme Site Generator Professional
  • Licencja na Xtreme Directory Manager
  • Rabat w wysokości 20% na każdy zamówiony programu lub zlecenie

Zwycięski layout zostanie wykorzystany na domenie cyrklaf.eu, ponadto zostanie zaprezentowany w tym temacie. Przypominam iż szablon ma być prosty i czytelny, nie jakiś wybajerowany i wart kosmiczną kwotę. Nagroda nie jest kosmiczna, dlatego też nie wymagam cudów.

Konkurs trwa do 9.10.2011, prace przesyłać na konkurs(at)cyrklaf.eu

Tematyka jak napisałem, ma to być moje portofolio dotyczące programowania w C# .NET, w necie możesz zobaczyć jak one mniej więcej wyglądają. Kolorystyka najlepiej ładny odcień niebieskiego z czarnym, lub jakiś zielony z czarnym, to akurat moje ulubione kolory i taka kompozycja pasuje do siebie. Co do układu po lewej stronie menu, w nim strona główna, oferta, portofolio, kontakt, o mnie, sklep itp poniżej tego np menu portofolio w którym będą linki do stworzonych programów. Na środku wiadomo, cała zawartość. Nagłówek ciężko mi powiedzieć, pasowałoby tam menu w pasku, ale co do topu jak i stopki liczę na czyjąś twórczość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności