Skocz do zawartości

Świeżynki

Ząbuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lepiej moderować wpisy, bo jeśli katalogi będą łykać wszystko jak leci to bardzo szybko będziesz miał w nich straszny śmietnik, który ciężko będzie potem ogarnąć. Zadbaj o poziom wpisów. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Przy dodawaniu podkategorii pojawia się:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/michal/domains/blyskawiczny.com.pl/public_html/includes/db.php on line 12

Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

Poza tym:

Źle przepisany token - proszę spróbować ponownie.

Strona nie została dodana.

Tokenów w 90% nie da się odczytać, a jak się przeładowują to trwa to z 2 minuty.

Szkoda tracić czasu.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

ten captcha to całkowita porażka, ikonografii mnie w szkole niestety nie uczyli :D

pozatym :

- jedno IP = kiepściutko

- brak moderacji = TRAGEDIA, to pierwsze co powinieneś zrobić żeby utrzymać katalog na poziomie

wpis dodany, bez większych problemów...nie licząc tego nieszczęsnego captcha :P

ten captcha to całkowita porażka, ikonografii mnie w szkole niestety nie uczyli :P

pozatym :

- jedno IP = kiepściutko

- brak moderacji = TRAGEDIA, to pierwsze co powinieneś zrobić żeby utrzymać katalog na poziomie

wpis dodany, bez większych problemów...nie licząc tego nieszczęsnego captcha :P

Dzięki za uwagi, postaram się coś z tym zrobić ;) Wiem, że capcha mocno wkurza, ale muszę się jakoś bronić przed dodawarkami. Macie jakiś pomysł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności