Skocz do zawartości

[Zlecę] napisanie prostego "cms"

beybe

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę napisanie prostego systemu zarządzania treścią potrzebnego do tworzenia stron w html/css

Nie wiem jak ująć to co wymyśliłem, ale postaram się to dokładnie opisać...;)

Chciałbym żeby działało tak:

Ja tworzę strony w html i chcę żeby tak zostało, ale żeby klienci mieli możliwość zmiany treści podstron z poziomu przeglądarki.

Każdą podstronę piszę w html i do treści wstawiałbym tylko kod php pobierający treść podstrony np. z bazy MySQL albo z pliku txt

Po zalogowaniu się do Panelu Admina byłaby lista podstron i po wybraniu odpowiedniej pojawiałaby się możliwość wizualnej edycji (busi być łatwo - np. TinyMCE)

Ten CMS ma dotyczyć tylko treści strony - żeby w każdej chwili klient samodzielnie mógł sobie zmienić tekst. Całą resztę ja bym robił normalnie i nie byłoby możliwości edytowania tego przez klienta.

Jeśli ktoś by się podjął napisania tego to proszę o kontakt - wraz z ceną.

Mile widziane jakieś zastępcze podobne rozwiązania.

Kontakt:

GG 7499988

email: mateusz789@o2.pl

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności