Skocz do zawartości

Ile tekstów z jednego synonimizowanego?

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ile tekstów można wygenerować z jednego tekstu z synonimami, aby nie zaczęły się problemy z unikalnością tekstów? Domyślam się, że nikt nie jest w stanie udzielić dokładnej odpowiedzi, chodzi mi o "mniej więcej". Tekst mam 1200 znaków (w tym spacje, nawiasy synonimów), teksty wynikowe wychodzą 350-400 znaków. Mocno zsynonimizowany (tak mi się wydaje, pierwszy raz pisałem :D) - 15 z ok. 45 słów nie ma synonimów, pozostałe po 3-5.

Pozdrawiam

Grisham

Jak sam słusznie zauważyłeś nikt Ci nie poda konkretnej liczby.

Wygeneruj ok 50, odczekaj 2-3 tygodnie i sprawdzaj sobie kolejne wygenerowane teksty czy jeszcze można z nich coś wycisnąć.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Sama piszę takie teksty, w związku z czym pokuszę się o stwierdzenie że może nawet koło 100 powinno spokojnie przejść :) oczywiście jak faktycznie masz go dość mocno wypełnionego synonimami;)

NEWS.jpg

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności