Skocz do zawartości

Szukam profesjonalisty do stałej współpracy

Zawoja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od 3 lat prowadzę biznes polegający na pozyskiwaniu osób do grupy Oriflame przez Internet. Wykorzystywałem w tym celu adwordsy, mailingi, programy partnerskie. Wciąż szukam nowych metod dotarcia do jak największej ilości osób w mojej grupie docelowej (kobiety 18+). Mówię tutaj o masowym dotarciu. Szukam osoby, która w skuteczny sposób pomogłaby mi prowadzić tego typu akcje (pozycjonowanie, mailingi, social media, itp.) Forma rozliczeń do ustalenia. Szukam specjalisty - a nie amatora. Chętnie porozmawiam na temat współpracy przez telefon czy skype: opowiem o samym biznesie - jak i oczekiwaniach. W skrócie - szukam osoby, która pomoże mi dotrzeć z komunikatem reklamowym do jak największej ilości osób (liczonych w dziesiątkach tysięcy) po jak najlepszej cenie. Myślę, o stałej współpracy.

Pozdrawiam

Jarek

mój email: zawoja@gmail.com

Cosmetics4Free.com - CLICK GET THEM! https://www.cosmetics4free.com/?u=62072305890

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności