Skocz do zawartości

[bleee] Nowsze wersje gadugadu

pimpek

Rekomendowane odpowiedzi

dotychczas korzystałem tylko i wyłącznie z gg 8 zero..Jednak mam już dość klientów którzy do mnie piszą i mają za długie numery gg przez co nie mogą podać adresu strony www. Obecnie mam najnowsze GG które mnie wprawia wręcz w szewską pasje ale zaczynam się przyzwyczajać...chyba się wkrótce zmienie komunikator...Aczkolwiek szukam komunikator który będzie obsługiwał rozmowy skype i AIM

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 1 miesiąc temu...

Pewnie masz gdzieś w ustawieniach programu opcję, żeby się program uruchamiał wraz z załadowaniem się systemu. Jeśli nie (w co wątpię) to możesz wrzucić jeszcze skrót do pliku exe do folderu Autostart.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Ubuntu + Pidgin i wszelkie stereotypy o kobietach przed komputerem są złamane :)
Tylko jesli używasz tego linuxa w konsoli :P

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Ten wtw obsługuje kontakty gg? Może i ja spróbuje, bo przyznam ze gg to szajs.

Niestabilne

Zamulone

Zareklamione

---------

Sprawdziłęm, jak dla mnie za prosty... nie przekonał mnie - 10 lat na gg to za dużo by się rozstać :)

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

Przedwczoraj instalowałem starszej gg, a już dziś w dzień klnęłą na reklamy i że nie wie jak się tam poruszać:) Od paru lat nie korzystam z gg, ale ta nowe wersje to jakaś paranoja - kto używa choćby części z tego co tam jest. Z rana sprawdze gglite i wtw..

Ja używam czasami GG ale w wersji z 2006 - 7.6.0, tych nowych kombajnów które żrą pół giga ramu nie moge strawić

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności