Skocz do zawartości

Jak umieścić link dofollow w komenatrzu na Wordpressie - realny Case

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Robimy mały konkurs na Facebooku z pytaniem jak udało się wstawić link dofollow w komentarzu na sprawnym:

345d1317824327-jak-zrobil-link-dofollow-komentarzu-blogu-nofollow-rabinek2.jpg

Szczegóły konkursu:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=101...2255&type=1

Nagroda dla osoby która udzieli poprawnej odpowiedzi to Szkolenie Facebook Ads na trzech płytach DVD o wartości 426 zł - najwyższa opcja DVD +360 z 12 miesięcznym dostępem do Forum.MaxROY.com.

Fala spekulacji już ruszyła? B)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Mówiąc szczerze to wczorajszy post Kojtka sprowokował mnie do sprawdzenia backlinków planeta-seo.pl. Pierwsze miejsce na liśćie w Yahoo? sprawnymarketing.pl :/

W spisie blogów go nie znalazłem? a jest tam sporo linków do kompletnego spamu ;) (Póki co nie ruszam tego spisu bo ważniejsza rzecz przyciągneła moją uwagę?) patrze komentarze i pośród wszytkich nofollow (mam wtyczke do chrome ktora poznacza czerwona ramka kazdy jeden link nofollow) jeden dofollow do planeta-seo.pl. W pierszym momencie nawet na to nie zwróciłem uwagi? dopiero jeden z komentarzy Zgreda: "a trick z planeta-seo jest genialny :P" zwrócił mi uwage na to co zrobił Paweł Rabinek ;).

No i zaczęło się szukanie?

Podkreślam, nie jest to Fake! Paweł pewnie potwierdzi.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

No ciekawe, też używam wtyczki pokazującą na czerwono nofollow, w pierwszym momencie pomyślałem, że to jakieś kombinowanie z html - wtyczki i przeglądarki nie wykrywają np. jak są dwa rel= (zawsze biorą pierwszy w kodzie) Google takie głupie już nie jest (przetestowałem). No, ale w tym przypadku kod linka jest czysty.

Oczywiście to sama "ciekawostka jest ciekawa", bo ten link pośród tych wszystkich linków na tej podstronie plus linki nofollow, które od pewnego czasu już też pochłaniają "moc", to wart wiele nie jest.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

to wart wiele nie jest.

Ale jeśli taki "myk" byłby możliwy, to jest wiele miejsc, gdzie link ma wartość :P

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 miesiące temu...

Nie pamiętam jaka jest konkluzja końcowa na Sprawnym (wydaje mi się że odpowiedź jest że się nie da ale nie pamiętam) jednak jeśli chodzi o moje zdanie i umiejętności to odpowiedź jest jednoznaczna - bez problemu można na każdym WP z dowolnymi zabezpieczeniami wstawiać linki dofollow

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Powiem jak było. Żadnych cudawianków nie było, tylko Paweł trafił w tym dniu, że na Sprawnym były linki dofollow. Więc Kojotek sorry, ale twój post z wiedzą tajemną nie ma nic wspolnego z tematem.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Więc Kojotek sorry, ale twój post z wiedzą tajemną nie ma nic wspolnego z tematem.

Myślałem, że są jakieś granice konfabulacji :)

Ten blog, aż się prosi do tego, żeby wykazać się wiedzą : https://www.mattcutts.com/blog/

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności