Skocz do zawartości

Pozycja a przegladarki

ebazastron

Rekomendowane odpowiedzi

Widocznie łączą się z innymi DC google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To raczej nie to Mion, można wyłączyć historię a nadal wyniki się czasem różnią w zależności od przeglądarki.

Po prostu dla google rodzaj źródła (przeglądarka standardowa, telefon, inne urządzenie) jest jednym z kryteriów wyszukiwania - tak jakby modyfikowało w nieznacznym stopniu frazę wyszukiwania.

Ewentualnie urządzenie/przeglądarka jakiej się używa wpływa na wybór datacenter do jakiego jest wysyłane zapytanie.

ebaza - ale najpierw zrób tak że wyłączasz historię w google i przechodzisz w tryb prywatny (nie akceptowanie coockies etc) wtedy to jest najbardziej miarodajne - różnice mogą być o wiele mniejsze albo brak.

Sprawdzaj pozycję, nie będąc zalogowany na konto google a przede wszystkim wyczyść sobie cookies - to podstawa. Mnie tak kiedyś Firefox zrobił w balona. Sprawdzam frazę, patrzę i... jestem pierwszy :D Pisze do kumpla na gg -"No i co stary, patrz kto jest number one?!" Kumpel odpisuje - "sprawdziłem w FF, Operze oraz IE i dalej jesteś siódmy". Myślę sobie, pewnie mnie robi w ch***a. Euforia trwała, dopóki nie wyczyściłem cookies w FF :D

Wtedy Firefox tak mnie wkurzył, że przesiadłem się na Chroma na jakiś czas :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności