Skocz do zawartości

Ocena frazy

ebazastron

Rekomendowane odpowiedzi

Czy fraza z mojej sygnaturki jest trudna? Interesuje mnie top 1 ale nie wiem jak to poprawic

i czy niskim kosztem ( mowie tu o pieniądzach ) da sie.

Widziałem już wiele postów na tym forum w twoim wykonaniu i widzę że chcesz wszystko za free ja też bym chciał :shok: po pierwsze strony we flesh'u nie są dobrym rozwiązaniem i SEO ich nie lubi, ale jak się już uparłeś to musisz się liczyć z tym że masz tylko do dyspozycji meta za pomocą których zasygnalizujesz wujkowi G że twoja strona to strona agencji reklamowej z łodzi więć pierwsze co musisz zrobić to zmienić meta tagi i title potem jak juz dostosujesz te elementy zabierz się za mocne linkowanie na początek dobrych katalogów ( dobre unikalne teksty ) - podlinkuje je np scrapeboxem, publiker( artykuły ), potem dodaj do wartościowych blogów ( również podlinkuj), możesz też postawić na darmowych blogach typu blox, wordress.com jakieś zapleczówki i linkować do siebie jak chcesz już tak wszystko za free robić,

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Na taką frazę bardzo dużym błędem jest to, że strona nie stworzona dla wyszukiwarek. Wygląda ładnie, ale wejdź sobie na nią i wciśnij Ctrl + U. W kodzie strony nie masz praktycznie żadnej treści, co jest wielkim problemem na tak dużą frazę.

Moim zdaniem bardzo pomogłoby przebudowanie strony.

Treść zawsze jest wartościowa dla Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności