Skocz do zawartości

[opinie] cashinpills.com

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zacne, a jakie kokosy z tych 22 tys. robi ten cashinpilss :) Hoho, ludzie stronki robią ładne, żeby polecać produkty przez pośrednika. Jak tak dobry jest niech sprzedaje te same produkty poza pośrednikiem. Zastanawiające, że nikt o tym nie napisał.

@re up

Rób na pośrednika

Jeszcze:

W razie próby odpowiedzi ze strony cahinpills i innych - nie interesuje mnie wasze zdanie. Doskonale wiem, jak działa taki biznes. Więc nie pisać. Cieszyć się zainteresowaniem i po cichu liczyć na większe zyski.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@up- nie wiem czemu się prujesz- ja robię na pośrednika pośrednika (gość stawia strony i promuje się w sieciach typu CashinPilss)- (ta sama branża ale nie cashinpilss) i sobie chwalę -tylko ja dostaje podstawe za obsługe stron plus premię za sprzedaż :).

Można obskoczyć sporą liczbę stron w różnych językach uprzednio inwestując w content i layout/kod, podpiąć analitycsa zrobić pozycje i generować pay per sale :).

Poza tym...

Masz fizycznie te produkty w domu/piwnicy,że tak objeżdzasz pośrednika ? Udostępniają ci materiały,pomagają ci itd-ale cóż trzeba psioczyć.

PS Ten screen to jest faktyczny zarobek wydawcy a nie przychód cashinpills :)

PS2 Nie ma łatwej kasy-ktoś musi na Tobie zarobić sporo żeby odpalić ci twoją część kasy-prosta zasada kapitalizmu.

Pozdrawiam T.

@hicarian

co za roznica ile zarabia cashinpills???? wazne ile zarobisz ty jesli sie dolaczysz do programu. korzystanie z tego typu posrednikow jest jak najbardziej wskazane jako iz szybciej i latwiej masz dostep do wiekszej bazy produktow

przykladowo jest 50 roznych brandow, jeden gosc skupia je u siebie, ty podpinasz jego formy i masz spokoj. mozna oczywiscie pisac do kazdego osobno ale i czesto ma sie gorsza marze bo ten posrednik ma pod soba wiele osob wiec ma lepsze stawki. np w jednym z programow mamy podzial 80/20 co jak obliczylem i tak wychodzi lepiej niz jakbysmy dostali bezposrednio bo te ich 100% wciaz daloby mi mniej....

no ale przeciez lepiej popsioczyc, pokazac jacy to wszyscy sa zlodzieje itd....

W razie próby odpowiedzi ze strony cahinpills i innych - nie interesuje mnie wasze zdanie.
- to po co zabierasz glos w dyskusji skoro z gory zakladasz ze wiesz lepiej i masz w nosie opinie innych?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@pandha

Ośmieszasz się. Próbujesz mi opowiedzieć jak działa mechanizm gospodarki wolnorynkowej? Nie jestem dla ciebie chłopcem wiec daruj sobie przykłady.

Największe pieniądze nie robi się między pośrednikiem/pośrednikiem i jeszcze jakimś pośrednikiem, tylko wtedy kiedy masz bezpośredni dostęp do sprzedawanych produktów. Więc przestań mnie pouczać jak 40 letni pan doktor na wykładach z marketingu.

Jak tak bardzo ci nie pasuje moja wypowiedź to ją zignoruj. A jak jednak tak bardzo moja wypowiedź ciebie drażni, to nie dawaj mi przykładów bo to nie liceum.

@Tomek_25

Czy ja psioczę? Staram się przedstawić mój punkt widzenia. Ty masz swój i jestem pewny, że w tej sprawie nie dojdziemy do porozumienia.

ciezko, ciezko.... no nic zakoncze ta dyskusje jeszcze jednym wpisem. nie mam zamiaru cie uczyc o gospodarce wolnorynkowej, bo i to nie ma najmniejszego powiazania, przykro mi ze cie urazilem podajac przyklad z zycia, od dzis przestane dawac swoim pracownikom przyklady dzialania, zeby czasem nie pomysleli ze sa chlopcami. dziwne to troche, gdyz zawsze myslalem ze podajac przyklad praktyczny wnosi sie cos wiecej niz tylko wyssana z palca teorie, no ale w koncu to nie liceum i juz wiem, ze panu Hicarianowi sie nic nie podaje, bo przeciez pan wie lepiej.... to nic ze podalem ci doslowny i realny przyklad gdzie dzieki faktowi ze jeden posrednik ma wszystkie produkty my zarabiamy wiecej ale widac ty wiesz lepiej, wiec mowi sie trudno. pozdrawiam i bez odbioru.

ps. mowiac o posrednikach nie mamy oczywiscie na mysli podmiotow skupiajacych towar, ktory nastepnie jest odsprzedawany kolejnemu z wlasna prowizja, ktory sprzedaje kolejnemu itd by ostateczny mial produkt w cenie zawyzonej o kazdy szczebel, ale o tak zwanych agregatach, czyli podmiotach skupiajacych rozne produkty udostepniane pod programy parnerskie. oczywiscie tlumacze to innym uzytkownikom, ktorzy mogliby nie wiedziec, bo hicarian przeciez wie ;)

@pandha

Nigdy nie twierdziłem, że wiem lepiej. Próbujesz mi wmówić, że wpadłem w samouwielbienie co nie jest prawdą :) Jestem bardzo ciekawy, w jakiej branży jeden pośrednik tak zdominował i uzależnił od siebie producenta że ten:

- daje mu za sprzedane produkty więcej niż innymi pośrednikom

- ta różnica jest tak duża, że tobie się opłaca 80/20 jeszcze od tego :kwasny:

Proszę podaj mi przykład z życia

edit:

Czy świadomie próbujesz przejęzyczać mój nick? Myślisz, że jesteś śmieszny?

to nic ze podalem ci doslowny i realny przyklad gdzie dzieki faktowi ze jeden posrednik ma wszystkie produkty my zarabiamy wiecej ale widac ty wiesz lepiej, wiec mowi sie trudno.

Wcześniej:

przykladowo jest 50 roznych brandow, jeden gosc skupia je u siebie, ty podpinasz jego formy i masz spokoj. mozna oczywiscie pisac do kazdego osobno ale i czesto ma sie gorsza marze bo ten posrednik ma pod soba wiele osob wiec ma lepsze stawki. np w jednym z programow mamy podzial 80/20 co jak obliczylem i tak wychodzi lepiej niz jakbysmy dostali bezposrednio bo te ich 100% wciaz daloby mi mniej....

Gdzie tu praktyczny przykład, sama teoria :) Zastanawiasz się co piszesz?

Czy świadomie próbujesz przejęzyczać mój nick? Myślisz, że jesteś śmieszny?

nie, sorki, po prostu przekrecilem literki. juz poprawione

Gdzie tu praktyczny przykład, sama teoria :) Zastanawiasz się co piszesz?

jestes juz chyba wystarczajaco dlugo w seo ze jak znalazles nisze gdzie ladnie zarabiasz to nie chwalisz sie nia na lewo i prawo. wiec informacja iz dzielimy sie 80% dla nas, 20% dla posrednika musi ci niestety wystarczyc.

niemniej zdaje sie ze pisales gdzies iz bawisz sie w kredyty. no to tu masz doskonaly przyklad. masz strone gdzie ludzie moga brac kredyt, to jak wypelnia ci formularz co robisz? kierujesz do kazdego banku osobno i czekasz na odpowiedz czy dostali kredyt czy odrzucony i jesli nie to oczywiscie do kolejnego, kolejnego, itd, czy moze korzystasz z pay per lead aff agency, ktora ma dostep do wszystkich kredytodawcow i szybko i sprawnie sprawdzi czy aplikant dostanie kredyt u ktoregos z nich? mimo, iz musisz placic prowizje za to, co sie bardziej oplaca?

@pandha

Zyskujesz na czasie, ale czy pieniądze? Na pewno nie. W takim wypadku twoim celem jest posługiwanie się takimi samymi rozwiązaniami, jakie na tą chwilę posiada "owa" agencja. Jednym słowem, wydasz na początku więcej, ale potem mając takie same "narzędzia" (a co pod tym się kryje to szerokie pojęcie) zniwelujesz to, co płacisz stale agencji. W dalsze perspektywie (pomijając inne czynniki) co będzie bardziej opłacalne?

Bardzo się cieszę, że wszedłeś na moją stronkę :)

Nigdy nie twierdziłem' date=' że wiem lepiej.[/quote']

Proponuje więc zacząć czytać swoje posty i zwracać uwagę na ich wydźwięk. Bez wahania po przeczytaniu Twoich wypowiedzi oceniłem Cię jako "wszystko wiedzącego lepiej". Pewnie nie tylko ja.

wydasz na początku więcej, ale potem mając takie same "narzędzia" (a co pod tym się kryje to szerokie pojęcie) zniwelujesz to, co płacisz stale agencji. W dalsze perspektywie (pomijając inne czynniki) co będzie bardziej opłacalne?

Zapominasz o tym, że w tym momencie wzrasta znacznie ryzyko prowadzenia takiego interesu i to trzeba również uwzględnić w liczeniu opłacalności. Odpowiedź na to pytanie nie jest więc taka oczywista.

W branży suplementów to ryzyko jest duże. Producenci nie prowadzą sprzedaży detalicznej, oni tylko produkują, od producentów kupują dystrybutorzy, którym ty musiał byś w tym wypadku zostać. Raz że spada na Ciebie cała odpowiedzialność prawna za produkt, dwa że minimalne zamówienie na jeden produkt jest bardzo duże i w efekcie musisz zainwestować duża sumę, trzy, ze musisz tą dużą partie produktu przechowywać w odpowiednich warunkach, cztery musisz zająć się sam wysyłką do klientów, reklamacjami, pięć musisz tą dużą partie sprzedać w odpowiednim czasie zanim się ważność skończy, sześć masz nadal tylko jeden produkt czyli Twoja oferta jest wąska i możliwości zarabiania automatycznie mniejsze. Dla mnie więc dla większości opłacalne to nie będzie. Żeby przeskoczyć pośrednika trzeba być samemu odpowiednio "dużym".

Proponuje więc zacząć czytać swoje posty i zwracać uwagę na ich wydźwięk. Bez wahania po przeczytaniu Twoich wypowiedzi oceniłem Cię jako "wszystko wiedzącego lepiej". Pewnie nie tylko ja.

Masz rację poniosło mnie. Przepraszam, wyszło jak wyszło.

• 1 rok później...

Tak, kilka stron ma przestarzały wygląd. Poza Thermacuts, również Follixin np. Ale nie o tym miałem pisać.

Nawiązując do tematu https://www.forum.opt...utyki-i-viagry/ chciałbym uzyskać informacje od któregoś z pracowików, czy wszystkie oferowane produkty należą do grupy leków OTC według polskiego prawa https://www.aptekarzp...=614&Itemid=102

Jakoś nigdzie nie mogę się dopatrzeć składu, a nie chciałbym któregos dnia przyjąć w gościnę smutnych panów o 6 nad ranem. Powinien on być chociaż dostępny dla partnerow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności