Skocz do zawartości

[opinie] cashinpills.com

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystkie frazy związane z acai berry w holandii w top3, to samo wybielanie zębów + feromony. Ruch ? ok 300-500 uu dziennie. Zarobki ? 0 w tym miesiącu, w zeszłym 50 zł, nawet domenki się nie zwróciły. Klienta bym za te frazy zgolił 2k miesięcznie, tutaj zrobiłem kawał dobrej roboty za frajer. Strony na prawdę dobre, po prostu nie zliczają mi sprzedaży. Kupiłem Panu nowe fele do mercedesa, czuję się oszukany. Pościągałem to cholerstwo. Tak to jest jak się robi interesy z rodakami :(

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intru nie panikuj ja miałem przez kilka miesięcy top1 na wybielanie zębów i jak wybielić zęby (200 wejść dziennie) przez cały miesiac miałem może ze dwie sprzedaże

to samo odchudzanie- ale jak już miałem względne topy na tabletki na odchudzanie to już sprzedaże szły

idąc w afilację nikogo nie obchodzą Twoje topy -ruch ma konwertować i tyle :)

napisz na PM jak chcesz to może ci coś jeszcze doradzę bo sam wracam do cashinpills (wiem że jak sprzedajesz to ci wypłacaja Twoją marżę- są uczciwi :)

Pozdrawiam

intru nie panikuj ja miałem przez kilka miesięcy top1 na wybielanie zębów i jak wybielić zęby (200 wejść dziennie) przez cały miesiac miałem może ze dwie sprzedaże

Akurat znam osobę, która sprzedaje we własnym sklepie produkty wybielające zęby i wiem jaka jest konwersja na tych frazach więc nie uwierzę, że jakoś się tak nie sprzedaje. Właśnie w tym problem :)

Powiem tak - top3 w krajach takich jak Holandia, Niemcy - 200 uu dzienie bez problemu, konwersja ok 5-10%, czyli ok 5-10 sprzedaży dziennie, czyi w Cash in Pills powinno być jakieś 250 / 500 zł dziennie. Ja się pytam - where's my money ? :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja mam ratio w Polsce, Niemczech, Włoszech nieprzekraczające 1/30, także zupełnie inne doświadczenie jeżeli chodzi o cip. Jeżeli chodzi o inne pp, to znam: https://www.moreniche.com/ i https://www.impactfive.com/ ale z żadnym nie współpracowałem. Niskie ratio może wynikać z braku zainteresowania konkretnym produktem na danym rynku, mam kilka przykładów tego typu, ale nie będę nikogo bronił. Mam inne doświadczenia z nimi po prostu, support też jest ok, szczególnie polecam pisać do Mateusza, parę razy pomógł mi podnieść ratio na stronie.

• 2 tygodnie później...

intruder2600 albo miałeś wyjątkowego pecha albo Twoja strona musiała być naprawdę słaba. Nie testowałem tego preparatu od wybielania zębów i feromonów, ale Acai mi sprzedaje się całkiem nieźle. Chociaż wierzę, że takie wyniki jak Ty i Tomek mieliście są możliwe, bo na breastfast w Hiszpanii miałem 1/800 bodajże, ale to też specyficzny rynek.

Jeśli chcecie bawić się w affilację to przede wszystkim musicie wybrać odpowiedni produkt i zrobić dobrą stronę.

Po pierwsze strona. Musi wyglądać ładnie, schludnie i niekoniecznie profesjonalnie. Moim zdaniem najlepiej sprzedają dwa typy stron:

- post z recenzją na blogu osoby, która sama zmagała się z tym problemem

- ranking produktów

Druga sprawa to tekst:

- musicie wczuć się w sytuację osoby, która zmaga się z danym problemem

- musicie wiedzieć co ta osoba oczekuje, jakie są jej obawy i przede wszystkim co czuje

- opis nie może być zbyt huraoptymistyczny, jeśli przesadzicie z superlatywami to stracicie wiarygodność

- musicie napisać o tym jak ten produkt rozwiązuje dany problem

Tak na szybko kilka moich porad

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

• 2 tygodnie później...

Nie zakładałbym działalności pod uczestnictwo w pp.. Ale generalnie to związane z działalnością SEO. Poszukaj w sieci, są różne poradniki z PKD dla firm marketingowych, agencji interaktywnych i SEO, zaznacz jak najwięcej wszystkiego :) Główny mam wpisany Pozostała działalność usługowa w zakresie technologii informatycznych i komputerowych czyli 62.09.Z.

No nie wiem. Właśnie zastanawiam się czy zakładać DG. Bo dochody z pp przekraczają dochody z pełnego etatu... I strony stawiane są masowo, nie jest tak że prowadzę sobie 3 hobbystycznie i przy okazji wstawiam reklamy. Po prostu nie chciałbym, żeby się mnie jakiś pierdzistołek przyczepił kiedykolwiek :)

73.12.C Pośrednictwo w sprzedaży miejsca na cele reklamowe w mediach elektronicznych (Internet)

Podklasa ta nie obejmuje:

działalności specjalistów stosunków międzyludzkich (public relations), sklasyfikowanej w 70.21.Z,

sprzedaży czasu lub miejsca na reklamę bezpośrednio przez właściciela tego czasu i miejsca (np. wydawcę), sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach.

Jakoś nigdzie nie ma sprzedaży bezpośredniej reklam w tych całych pkd :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności