Skocz do zawartości

[opinie] cashinpills.com

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

To napiszę kilka liczb żeby przedstawić krótki test zarobków w cashinpills i zestawic to z innymi branżami i pokazac jak świetna jest konwersja :

258 wejsc z google - hasla powiązane z produktem , 56 wejsc do cashinpills, 3 zrealizowane zamówienia - kasa : ok $80

Dla porównania : branża kredytów online :

wejsc 690 - google/bing/yahoo , 160 przejsc do strony partnerskiej z produktem , kasa ciutke ponad $1200

Marcin zamiast porównywać paydaye w których jest napewno większa kasa niż w suplach mógłbyś porównać cip oraz np moreniche albo jakiegoś inną tabletkową afilację.

To że szybciej dojadę do celu ferrari niż polonezem to wiem już od dawna.

Pomijam kwestie blokad frazy paydayowych w US/UK.

T.

Tomek - Bing tez daje ruch i $.

wiem

Moglbym - ale nie publicznie . Testy kosztuja $ i czas.

rozumiem- nie chciałem żebyś wystawiał tu testy tylko chciałem Cię sprowokować do odpowiedzi

moim zdaniem porównywanie supli do branży typu online pharmacy (Też tabletki tylko innego kalibru...), kasyna czy payday nie ma sensu

T.

Przeciętny PP wyciąga zazwyczaj około 1:30 dobrze optymalizując wszystko można ten stosunek znacznie poprawić jednak cały sukces polega na tym by pp dawał odpowiednia prowizję a ruch w danym temacie był spory. Na publicznych pp można sporo zarobić ale trzeba się nieźle nagimnastykować a konkurencja jak wywącha temat to rośnie dość szybko. Najlepsze są pp w, których albo mamy specjalne traktowanie bo dajemy im dobrze zarobić albo całkowicie prywatne "szyte" na miarę. Tabletki były dobre na zachodzie jakieś 5 lat temu oczywiście teraz też rynek jest spory ale zmieniły się całkowicie warunki, Trzeba szukać nowości i elastycznych ludzi, którzy nie boją się eksperymentować.

Taki mały update z ostatnich dni :

suma 646 to ilosć uników , ruch kierowany od razu na landingi cashpills (w wiekszosci )

Kraje : hiszpania,rumunia,bulgaria,wlochy

Rozne frazy/ rozne produkty

Ogolnie mega lipa - juz kiedys kazdy z mojej ekipy mowil ze konwersja w tym programie to jakis zart - teraz mam potwierdzenie w liczbach.

Podobnie jak Tomek myślę, że porównywanie supli do kasyn czy finansówek to zupełnie inna liga, inna konkurencja oraz inna kasa. W cip kilka produktów daje różny zwrot inwestycji, dla przykładu 2 produkty z tego miesiąca (ogólnie mam sprzedaże na 7miu produktach w tym mcu):

16 zamówień z ratio 1/13 (ratio produktu, więc dochodzą kliki z chin, usa ze względu na spamiarki) zarobek 1723zł, CPC ~ 8zł (6 fraz 3 w TOP 1, reszta gdzieś w TOP 10)

23 zamówień z ratio 1/44 (podobnie jak wyżej) zarobek 1278zł CPC ~ 1,27zł (tutaj zmieniam domeny jak rękawiczki, a pozycje skaczą jak szalone)

Czy to dużo czy mało to już zależy wg mnie na ilości włożonej pracy i inwestycji. Dla mnie to były jedynie koszta domen i czasu pracy VPSów, czyli grosze. Od dwóch miesięcy strony są praktycznie nie ruszane, czego prawdopodobnie nie mógłbym osiągnąć w branżach bardziej konkurencyjnych.

Ponieważ Pani z supportu cashinpills nie raczyła odpowiedzieć - więc zakładam zamiatanie sprawy pod dywan.

Oto moj wywód :

Wypozycjonowaliśmy domenę w Słowacji na takie frazy jak :

wybielanie zebów

białe zęby

zęby

jak wybielić zęby

i kilka innych fraz - screen pozycji poniżej.

statystyki.jpg

imag

Zainstalowaliśmy statystyki yandexa - screen poniżej :

ruch.jpg

images

Sprawdziliśmy skąd są wejścia :

kraje

kraje.jpg

screen capture windows 7

przeglądarki

przegl_darki.jpg

image hosting websites

Następnie zrobiliśmy przekierowanie na odpowiedni landing z cashnpills :

I co następuje :

Sprawdźmy ile wejść pokazuje cashinpills w dniu wczorajszym :

staty_cashinpills.jpg

green shot

Na początku dawałem im jeszcze szanse zastanawiając się czy może źle rozpoznają kraje ale tutaj statystyki z Cpanelu :

kraje_cpanel.jpg

img

I teraz pytanie skąd taka różnica w pomiarze ruchu ? Pozycje dalej są - panel hostingowy wciąż pokazuje, że jest ruch (mamy logi które to potwierdzają !!) . Pani z supportu cashinpills nie odpowiedziala na zadane pytania.

Jakby ktoś nie rozumiał zarzutu to :

a) cashinpills pokazuje 8 uników

B) dwa pomiary ruchu pokazują ruch na poziomie 30-40 uników dziennie !!

U mnie z 1 pozycji na "wybielanie zębów" w pl cip pokazywało 1-3 uu dziennie. Sprzedaż prtzez 2 miesiące ? Nie będę komentował - od biedy domena się zwróciła :) Zrobiłem 301 dla znajomego bo szkoda nerwów.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności